Trendyolmilla'dan TEKNOFEST'e özel koleksiyon

Ekonomi (AA) - Anadolu Ajansı | 01.10.2024 - 16:00, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:52 241 kez okundu.
 

Trendyolmilla'dan TEKNOFEST'e özel koleksiyon

- 4 bine yakın üründen oluşan koleksiyon için yapay zekadan yararlanıldı
İSTANBUL (AA) - Trendyolmilla, 2-6 Ekim'de Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST'e Milli Teknoloji Koleksiyonu'nu tanıttı.Trendyolmilla'dan yapılan açıklamaya göre, koleksiyon, toplam 4 bine yakın üründen oluşuyor.Marka, Türk havacılık tarihinin sembolü haline gelen Hezarfen Çelebi ve Galata Kulesi'ni, ilk yerli araç TOGG'u, yerli ürün insansız hava aracı Bayraktar TB2'yi, Türkiye Uzay Ajansı (TUA) ile ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'yı ve seri üretime geçmeye hazırlanan Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı KIZILELMA'yı tasarımlarla koleksiyona taşıyor.Markanın festivale özel tasarladığı koleksiyonda yapay zekadan yararlanıldı. Markanın tasarım ekibi, tasarıma konacak temaları yapay zekaya yol gösterici komutlara (prompt) iletti ve yapay zekanın yaratıcı tasarımlar üretmesini istedi.Yapay zeka, tasarım trendlerine de dikkat ederek, yüzlerce ürün tasarım alternatifleri geliştirdi. Ekip, yapay zekanın oluşturduğu ürün fikirlerini inceleyerek koleksiyonu, 1 ayda üretime hazır hale getirdi.Tüm yaş grupları için tasarlanan koleksiyon, Trendyolmilla uygulaması ve TEKNOFEST etkinlik alanında kullanıcılarla buluşuyor.
- 4 bine yakın üründen oluşan koleksiyon için yapay zekadan yararlanıldı

İSTANBUL (AA) - Trendyolmilla, 2-6 Ekim'de Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda gerçekleştirilecek TEKNOFEST'e Milli Teknoloji Koleksiyonu'nu tanıttı.

Trendyolmilla'dan yapılan açıklamaya göre, koleksiyon, toplam 4 bine yakın üründen oluşuyor.

Marka, Türk havacılık tarihinin sembolü haline gelen Hezarfen Çelebi ve Galata Kulesi'ni, ilk yerli araç TOGG'u, yerli ürün insansız hava aracı Bayraktar TB2'yi, Türkiye Uzay Ajansı (TUA) ile ilk Türk astronot Alper Gezeravcı'yı ve seri üretime geçmeye hazırlanan Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı KIZILELMA'yı tasarımlarla koleksiyona taşıyor.

Markanın festivale özel tasarladığı koleksiyonda yapay zekadan yararlanıldı. Markanın tasarım ekibi, tasarıma konacak temaları yapay zekaya yol gösterici komutlara (prompt) iletti ve yapay zekanın yaratıcı tasarımlar üretmesini istedi.

Yapay zeka, tasarım trendlerine de dikkat ederek, yüzlerce ürün tasarım alternatifleri geliştirdi. Ekip, yapay zekanın oluşturduğu ürün fikirlerini inceleyerek koleksiyonu, 1 ayda üretime hazır hale getirdi.

Tüm yaş grupları için tasarlanan koleksiyon, Trendyolmilla uygulaması ve TEKNOFEST etkinlik alanında kullanıcılarla buluşuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.