Siirt Belediyesi Görüntü Kirliliğine Savaş Açtı!

Siirt 02.10.2024 - 13:42, Güncelleme: 02.10.2024 - 13:42 370 kez okundu.
 

Siirt Belediyesi Görüntü Kirliliğine Savaş Açtı!

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden İzinsiz Afişlere Karşı Sıkı Denetim
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent genelinde izinsiz olarak asılan ve şehir estetiğini bozan afişlere karşı kapsamlı bir temizlik ve denetim çalışması başlattı. Özellikle ana arterler ve kamuya açık alanlarda yoğunlaşan izinsiz afiş ve ilanların kaldırılması için belediye ekipleri sahada aktif rol aldı. Zabıta ekipleri, kent görünümünü korumak ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla gerçekleştirdikleri denetimleri sıkılaştırdı. Bu kapsamda, izinsiz afiş asanlar hakkında yasal işlemler başlatılacağı ve ilgili cezai yaptırımların uygulanacağı bildirildi. Vatandaşlardan gelen şikayetleri de dikkate alan belediye yetkilileri, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve kamu düzenini bozan bu tür faaliyetlere kesinlikle izin verilmeyeceğini vurguladı.   (Siirt Belediyesi Basın)
Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden İzinsiz Afişlere Karşı Sıkı Denetim

Siirt Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent genelinde izinsiz olarak asılan ve şehir estetiğini bozan afişlere karşı kapsamlı bir temizlik ve denetim çalışması başlattı. Özellikle ana arterler ve kamuya açık alanlarda yoğunlaşan izinsiz afiş ve ilanların kaldırılması için belediye ekipleri sahada aktif rol aldı.

Zabıta ekipleri, kent görünümünü korumak ve görüntü kirliliğinin önüne geçmek amacıyla gerçekleştirdikleri denetimleri sıkılaştırdı. Bu kapsamda, izinsiz afiş asanlar hakkında yasal işlemler başlatılacağı ve ilgili cezai yaptırımların uygulanacağı bildirildi. Vatandaşlardan gelen şikayetleri de dikkate alan belediye yetkilileri, denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini ve kamu düzenini bozan bu tür faaliyetlere kesinlikle izin verilmeyeceğini vurguladı.

 

( Siirt Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Siirt Belediyesi Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.