Arızalanan su deposu binanın bodrum katını havuza dönüştürdü!

Siirt 02.10.2024 - 14:39, Güncelleme: 02.10.2024 - 14:39 1709 kez okundu.
 

Arızalanan su deposu binanın bodrum katını havuza dönüştürdü!

Yenidoğan Mahallesi Şivan Perver Caddesi güzergahında bulunan Toktanış Apartmanın bodrum katında yer alan su deposunda yaşanan taşma sonucu apartmanın bodrum katını su bastı.
Apartmanın su ihtiyacını karşılayan deponun taştığı Toktanış Apartmanın bodrum katında biriken tonlarca suyun apartman sakinlerince fark edilmesi üzerine tahliye çalışmaları başladı. Bodrum katına getirilen su pompası yardımı ile tahliye edilmeye başlanan tonlarca su nedeniyle Kurtalan ilçe merkezinin birçok işlek caddesini de su bastı. İşlek caddelerden geçen vatandaşlar suyun nereden geldiğine anlam veremezken caddelerden geçen araçlar kaldırımlarda yürümekte olan vatandaşlara kirli suyu sıçratmamak için büyük çaba gösterdi. Bodrum katını su basan Toktanış Apartmanı sakinleri ise biriken suyun bina zeminine zarar vermesinden endişe duyduklarını bunun için tedirginlik yaşadıklarını aktardı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Yenidoğan Mahallesi Şivan Perver Caddesi güzergahında bulunan Toktanış Apartmanın bodrum katında yer alan su deposunda yaşanan taşma sonucu apartmanın bodrum katını su bastı.

Apartmanın su ihtiyacını karşılayan deponun taştığı Toktanış Apartmanın bodrum katında biriken tonlarca suyun apartman sakinlerince fark edilmesi üzerine tahliye çalışmaları başladı.

Bodrum katına getirilen su pompası yardımı ile tahliye edilmeye başlanan tonlarca su nedeniyle Kurtalan ilçe merkezinin birçok işlek caddesini de su bastı.

İşlek caddelerden geçen vatandaşlar suyun nereden geldiğine anlam veremezken caddelerden geçen araçlar kaldırımlarda yürümekte olan vatandaşlara kirli suyu sıçratmamak için büyük çaba gösterdi.

Bodrum katını su basan Toktanış Apartmanı sakinleri ise biriken suyun bina zeminine zarar vermesinden endişe duyduklarını bunun için tedirginlik yaşadıklarını aktardı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.