MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU 4 EKİM 2024: MasterChef 100 bin TL'lik ödül oyununu kim kazandı?

Güncel 05.10.2024 - 00:25, Güncelleme: 05.10.2024 - 00:25 1731 kez okundu.
 

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU 4 EKİM 2024: MasterChef 100 bin TL'lik ödül oyununu kim kazandı?

MasterChef 2024'te sezonun ikinci ödül oyunu oynandı. Kazanan takım, bu hafta ödül oyunu için kendi aralarında yarışacak. En başarılı yemeği yapan yarışmacı 100 bin TL'lik ödül oyununun kazananı olacak.
MasterChef'in en son bölümünde Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları 100 Bin TL'lik ödül için mücadele etti. İlk turda mavi ve kırmızı takım Eskişehir’de dış çekimde yarıştı. İkinci turda ise kırmızı takımın yarışmacıları bireysel yarıştı. Peki, MasterChef 100 bin TL'lik ödül oyununu kim kazandı? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye’de dün akşam yine heyecan dolu anlar yaşandı. Sezonun ikinci büyük ödül oyunu için kırmızı ve mavi takım mutfakta kıyasıya yarıştı. Yarışmacılar, şeflerin verdiği zorlu tarifleri en iyi şekilde hazırlayarak büyük ödüle ulaşmaya çalıştı. Peki, 4 Ekim Cuma günü oynanan ödül oyununu kim kazandı? MasterChef ödül oyununun kazananı, yarışmanın 4 Ekim 2024 Cuma günü ekrana gelen bölümünü kaçıran vatandaşlar tarafından merak edildi. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın dış çekimi bu hafta Eskişehir’de gerçekleştirildi. Peki, 4 Ekim 2024 MasterChef ödül oyununu kim aldı? MasterChef’te ödül ne kadar, kaç TL? İLK TURU HANGİ TAKIM KAZANDI? Masterchef Türkiye'de ödül oyununun ilk turunu kazanan Kırmızı Takım oldu. MASTERCHEF 100 BİN TL'LİK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? Masterchef'te gecenin en iyi yemeğini yapan ve 100 Bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı Eda oldu.   (Haber Merkezi)
MasterChef 2024'te sezonun ikinci ödül oyunu oynandı. Kazanan takım, bu hafta ödül oyunu için kendi aralarında yarışacak. En başarılı yemeği yapan yarışmacı 100 bin TL'lik ödül oyununun kazananı olacak.

MasterChef'in en son bölümünde Kırmızı Takım ve Mavi Takım yarışmacıları 100 Bin TL'lik ödül için mücadele etti. İlk turda mavi ve kırmızı takım Eskişehir’de dış çekimde yarıştı.

İkinci turda ise kırmızı takımın yarışmacıları bireysel yarıştı. Peki, MasterChef 100 bin TL'lik ödül oyununu kim kazandı? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? MasterChef Türkiye’de dün akşam yine heyecan dolu anlar yaşandı. Sezonun ikinci büyük ödül oyunu için kırmızı ve mavi takım mutfakta kıyasıya yarıştı.

Yarışmacılar, şeflerin verdiği zorlu tarifleri en iyi şekilde hazırlayarak büyük ödüle ulaşmaya çalıştı. Peki, 4 Ekim Cuma günü oynanan ödül oyununu kim kazandı? MasterChef ödül oyununun kazananı, yarışmanın 4 Ekim 2024 Cuma günü ekrana gelen bölümünü kaçıran vatandaşlar tarafından merak edildi.

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliğini yaptığı yarışmanın dış çekimi bu hafta Eskişehir’de gerçekleştirildi.

Peki, 4 Ekim 2024 MasterChef ödül oyununu kim aldı? MasterChef’te ödül ne kadar, kaç TL?

İLK TURU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef Türkiye'de ödül oyununun ilk turunu kazanan Kırmızı Takım oldu.

MASTERCHEF 100 BİN TL'LİK ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'te gecenin en iyi yemeğini yapan ve 100 Bin TL'lik ödülün sahibi olan yarışmacı Eda oldu.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.