VEFAT VE TAZİYE

RESMİ İLANLAR 05.10.2024 - 17:28 1380 kez okundu.
 

VEFAT VE TAZİYE

Saygıdeğer ilçe sakinlerimizin aramızdan ayrıldığı haberini derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine sabır diliyoruz.
Kurtalan (Terno) köyünden olup Aydın'da ikamet eden Melle Şemsettin Tadik'in torunu merhum Edip Tadik'in oğlu Nizamettin ve Nuri Tadik'in yiğeni, Cumali ve Ali Tadik'in kardeşi Selami Tadik (30) hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi, an itibarıyla Adana'dan karayolu ile Ovaeymir Mezarlığı'na defin edilmek üzere yolda olup, gece yarısı Aydın'da olması bekleniyor. Taziyesi Melle Nedim Taziye Evi'nde kabul edilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. Merhumun ruhuna El-Fatiha. İLETİŞİM Nizamettin Tadik 0533 437 7530 Nurettin Tadik 0551 110 08 05    
Saygıdeğer ilçe sakinlerimizin aramızdan ayrıldığı haberini derin bir üzüntüyle paylaşıyoruz. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevdiklerine sabır diliyoruz.

Kurtalan (Terno) köyünden olup Aydın'da ikamet eden Melle Şemsettin Tadik'in torunu merhum Edip Tadik'in oğlu Nizamettin ve Nuri Tadik'in yiğeni, Cumali ve Ali Tadik'in kardeşi Selami Tadik (30) hakkın rahmetine kavuşmuştur.

Cenazesi, an itibarıyla Adana'dan karayolu ile Ovaeymir Mezarlığı'na defin edilmek üzere yolda olup, gece yarısı Aydın'da olması bekleniyor.

Taziyesi Melle Nedim Taziye Evi'nde kabul edilecektir.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz. Merhumun ruhuna El-Fatiha.

İLETİŞİM

Nizamettin Tadik

0533 437 7530

Nurettin Tadik

0551 110 08 05

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.