İnşaat Ustalarından Mevsim Uyarısı!

Siirt 07.10.2024 - 18:01, Güncelleme: 07.10.2024 - 18:01 1536 kez okundu.
 

İnşaat Ustalarından Mevsim Uyarısı!

İnşaat ve tadilat yapacaklara ustalardan tavsiye geldi, sonbahar mevsiminin sunduğu fırsatlardan yararlanın.
Ustalar öneriyor “Sıva, boya ve dekorasyon için hava şartları uygun, çok geciktirmeden eve iş yerlerinizde yapacağınız iç-dış işlemleri biran önce yapın.” Sıva, boya ve dekorasyon ustaları inşaat sahipleri için Ekim ayında bölgede hakim olan serin havanın büyük fırsat oluşturduğunu belirterek Sıva, boya ve dekorasyon işlemleri için “tam sırası” diyor. Kurtalan’da alçı sıva, boya ustası olan Harun Pekedis, Sonbahar mevsiminin inşaat alanında en verimli çalışma dönemi olduğunu aktarıp “Şuanda Kurtalan ilçe merkezinde yer alan bu inşaatın iç ve dış cephelerinde sıva, boya birde dekorasyon işlemlerini yapmaktayız.  Çalışmakta olduğumuz bina tamda yapılan işlemler için tamda zamanı diye biliriz. Çünkü Sonbahar Mevsimi inşaat için en verimli mevsimlerden bu mevsimde yapılan işlemler daha dayanıklı ve sağlam oluyor. Kış mevsimi ve yaz mevsiminin ortalarında yapılan inşaatlarda uygulanan sıva, boya işlemleri Sonbahar ve İlkbahar mevsimleri kadar sağlam olmuyor. Bunu bütün inşaat ustaları bildiği için en çok Sonbahar ve Kış mevsiminde inşaat yapın tavsiyesi veriliyor.” dedi. Harun Pekedis ile birlikte aynı inşaat çalışan Yakup Yiğit’e bazı birçok müşterisinin mevsimin sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanmak için elini çabuk tutuğunu söyleyerek “Şuan yapmamız gereken birçok iş tutmuş bulunmaktayız. Bu inşaattaki işlemlerimizi bitirdikten sonra başka inşaatlara gideceğiz. Kış mevsimine kadar inşaatlarda çalışacağız sonra sezon kapanacak bir süre fazla iş yapamayacağız.” sözlerini kullandı. (Abdulaziz ÖZCAN)
İnşaat ve tadilat yapacaklara ustalardan tavsiye geldi, sonbahar mevsiminin sunduğu fırsatlardan yararlanın.

Ustalar öneriyor “Sıva, boya ve dekorasyon için hava şartları uygun, çok geciktirmeden eve iş yerlerinizde yapacağınız iç-dış işlemleri biran önce yapın.”

Sıva, boya ve dekorasyon ustaları inşaat sahipleri için Ekim ayında bölgede hakim olan serin havanın büyük fırsat oluşturduğunu belirterek Sıva, boya ve dekorasyon işlemleri için “tam sırası” diyor.

Kurtalan’da alçı sıva, boya ustası olan Harun Pekedis, Sonbahar mevsiminin inşaat alanında en verimli çalışma dönemi olduğunu aktarıp “Şuanda Kurtalan ilçe merkezinde yer alan bu inşaatın iç ve dış cephelerinde sıva, boya birde dekorasyon işlemlerini yapmaktayız.  Çalışmakta olduğumuz bina tamda yapılan işlemler için tamda zamanı diye biliriz. Çünkü Sonbahar Mevsimi inşaat için en verimli mevsimlerden bu mevsimde yapılan işlemler daha dayanıklı ve sağlam oluyor. Kış mevsimi ve yaz mevsiminin ortalarında yapılan inşaatlarda uygulanan sıva, boya işlemleri Sonbahar ve İlkbahar mevsimleri kadar sağlam olmuyor. Bunu bütün inşaat ustaları bildiği için en çok Sonbahar ve Kış mevsiminde inşaat yapın tavsiyesi veriliyor.” dedi.

Harun Pekedis ile birlikte aynı inşaat çalışan Yakup Yiğit’e bazı birçok müşterisinin mevsimin sunmuş olduğu fırsatlardan yararlanmak için elini çabuk tutuğunu söyleyerek “Şuan yapmamız gereken birçok iş tutmuş bulunmaktayız. Bu inşaattaki işlemlerimizi bitirdikten sonra başka inşaatlara gideceğiz. Kış mevsimine kadar inşaatlarda çalışacağız sonra sezon kapanacak bir süre fazla iş yapamayacağız.” sözlerini kullandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.