Son Dakika: Cem Garipoğlu’nun Adli Tıp Raporu Açıklandı

Güncel 08.10.2024 - 11:33, Güncelleme: 08.10.2024 - 11:33 2243 kez okundu.
 

Son Dakika: Cem Garipoğlu’nun Adli Tıp Raporu Açıklandı

2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşice katleden ve 2014'te cezaevindeyken intihar ettiği öne sürülen Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasının ardından beklenen adli tıp raporu sonuçlandı.
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen fethi kabir işlemiyle, Garipoğlu'nun mezarı açılarak cesetten alınan kemik örnekleri incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. DNA Örnekleri Aileyle Uyumlu Çıktı Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemelerde, mezardan alınan kemik örnekleri ile Garipoğlu'nun anne ve babasından alınan ağız ve kan örnekleri karşılaştırıldı. Sonuçlar, mezardaki kişinin Cem Garipoğlu olduğunu doğruladı. Bu sonuçla birlikte, Karabulut ailesinin şüphelerinin giderilmesi ve kamu vicdanının rahatlatılması amaçlandı. Cem Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili süregelen spekülasyonlar, mezarının açılmasıyla birlikte netlik kazanmış oldu. Adli Tıp Kurumu’nun verdiği bu rapor, Garipoğlu’nun mezarında olduğu yönündeki iddiaları doğruladı. (Haber Merkezi)
2009 yılında Münevver Karabulut’u vahşice katleden ve 2014'te cezaevindeyken intihar ettiği öne sürülen Cem Garipoğlu’nun mezarının açılmasının ardından beklenen adli tıp raporu sonuçlandı.
Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi doğrultusunda, Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından gerçekleştirilen fethi kabir işlemiyle, Garipoğlu'nun mezarı açılarak cesetten alınan kemik örnekleri incelenmek üzere İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

DNA Örnekleri Aileyle Uyumlu Çıktı

Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemelerde, mezardan alınan kemik örnekleri ile Garipoğlu'nun anne ve babasından alınan ağız ve kan örnekleri karşılaştırıldı. Sonuçlar, mezardaki kişinin Cem Garipoğlu olduğunu doğruladı. Bu sonuçla birlikte, Karabulut ailesinin şüphelerinin giderilmesi ve kamu vicdanının rahatlatılması amaçlandı.

Cem Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili süregelen spekülasyonlar, mezarının açılmasıyla birlikte netlik kazanmış oldu. Adli Tıp Kurumu’nun verdiği bu rapor, Garipoğlu’nun mezarında olduğu yönündeki iddiaları doğruladı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.