Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı yakalandı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 08.10.2024 - 20:00, Güncelleme: 08.10.2024 - 19:40 1148 kez okundu.
 

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı yakalandı

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu satışı ve kullanımıyla mücadele çalışmaları sürüyor.Bu kapsamda Hasan Çelebi Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, 12 paket halinde 10 gram sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.Olayla ilgili B.Ş.İ, Z.Ş.İ. ve Ş.T. gözaltına alındı.

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde uyuşturucu operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin uyuşturucu satışı ve kullanımıyla mücadele çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Hasan Çelebi Mahallesi'nde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, 12 paket halinde 10 gram sentetik uyuşturucu ile uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi.

Olayla ilgili B.Ş.İ, Z.Ş.İ. ve Ş.T. gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.