Kayabağlar’da AK Parti 2. Olağan Kongresi Heyecanı

Siirt 12.10.2024 - 20:06, Güncelleme: 12.10.2024 - 20:06 1634 kez okundu.
 

Kayabağlar’da AK Parti 2. Olağan Kongresi Heyecanı

AK Parti Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili 2. Olağan Kongreye tek aday olarak katıldı.
Kayabağlar Çok Programlı Anadolu Lisesinde saat 11.00’da başlayan kongreye Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, Ak Parti Siirt Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Deryalar, Ak Partili Belediye Başkanları, Ak Parti İl/İlçe Teşkilat yönetim ve üye kadrolarıyla birlikte vatandaşlarda katıldı. 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan 2. Olağan Kongre kapsamında konuşmalar yapılırken yapılan konuşmaların tamamlanmasıyla birlikte delegeler oy verme işlemine başladı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasından sonra toplam 100 delegeden 75’i oy kullanmış oldu. Oy sayımının yapılmasının ardından güven tazeleyen Ak Parti Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili açıklamalarda bulunarak Kayabağlar’da Ak Partinin Kayabağlar’da güçlü olması ve halkın hizmetkarı bir parti olma yolunda emin adımlarla yürümesi için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
AK Parti Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili 2. Olağan Kongreye tek aday olarak katıldı.

Kayabağlar Çok Programlı Anadolu Lisesinde saat 11.00’da başlayan kongreye Ak Parti Siirt Milletvekili Mervan Gül, Ak Parti Siirt İl Başkanı Bahri Caner Özturan, Ak Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş, Ak Parti Siirt Kurtalan İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Deryalar, Ak Partili Belediye Başkanları, Ak Parti İl/İlçe Teşkilat yönetim ve üye kadrolarıyla birlikte vatandaşlarda katıldı.

1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan 2. Olağan Kongre kapsamında konuşmalar yapılırken yapılan konuşmaların tamamlanmasıyla birlikte delegeler oy verme işlemine başladı.

Oy kullanma işleminin tamamlanmasından sonra toplam 100 delegeden 75’i oy kullanmış oldu.

Oy sayımının yapılmasının ardından güven tazeleyen Ak Parti Kayabağlar Belde Başkanı Kamuran Sevgili açıklamalarda bulunarak Kayabağlar’da Ak Partinin Kayabağlar’da güçlü olması ve halkın hizmetkarı bir parti olma yolunda emin adımlarla yürümesi için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.