Kurtalan’da içme suyu hattı onarıldı

Siirt 13.10.2024 - 17:27, Güncelleme: 13.10.2024 - 17:27 424 kez okundu.
 

Kurtalan’da içme suyu hattı onarıldı

Kurtalan Belediyesi Su İşleri ekipleri Yenidoğan Mahallesi, Yaşar Kemal Caddesi güzergahında patlayan su şebekesi hattı için onarım çalışması yürüttü.
DEDAŞ Binası önünde patlayan şebeke suyu hattının onarımı için Kurtalan Belediyesi Su İşleri Ekiplerince çalışma yürütülen çalışma öncesi yol güzergahı araç geçişlerine kapatıldı. Şebeke suyu hattında oluşan patlağın tespit edilmesi amacı ile iş makinesi yardımı ile caddede kazı çalışması yürütüldü. Yapılan kazı çalışması sonrası tespit edilen patlak onarılırken Kurtalan Belediyesi Su İşleri Birimi görevlisi Bilal Aygün çalışma hakkında bilgi vererek “Esnafımızın ihbarı üzerine Yenidoğan Mahallesi, Yaşar Kemal Caddesi güzergahında bulunan su şebekesi hattında oluşan patlağı onardık. Onarım süreci boyunca yolu kapatmak zorunda kaldığımız için bir çok sürücüyle tartışmak zorunda kaldık. Bu tür durumlarda sürücülerimizin biraz anlayış göstermesini ve çalışmalarımıza engel olmamalarını istiyoruz.” sözlerini kullandı. Onarımın tamamlanmasıyla birlikte yapılan kazı çalışmasının üzeri tekrar kapatılarak cadde güzergahı trafiğe açılıp hatta bağlı abonelere su akışı sağlandı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Belediyesi Su İşleri ekipleri Yenidoğan Mahallesi, Yaşar Kemal Caddesi güzergahında patlayan su şebekesi hattı için onarım çalışması yürüttü.

DEDAŞ Binası önünde patlayan şebeke suyu hattının onarımı için Kurtalan Belediyesi Su İşleri Ekiplerince çalışma yürütülen çalışma öncesi yol güzergahı araç geçişlerine kapatıldı.

Şebeke suyu hattında oluşan patlağın tespit edilmesi amacı ile iş makinesi yardımı ile caddede kazı çalışması yürütüldü.

Yapılan kazı çalışması sonrası tespit edilen patlak onarılırken Kurtalan Belediyesi Su İşleri Birimi görevlisi Bilal Aygün çalışma hakkında bilgi vererek “Esnafımızın ihbarı üzerine Yenidoğan Mahallesi, Yaşar Kemal Caddesi güzergahında bulunan su şebekesi hattında oluşan patlağı onardık. Onarım süreci boyunca yolu kapatmak zorunda kaldığımız için bir çok sürücüyle tartışmak zorunda kaldık. Bu tür durumlarda sürücülerimizin biraz anlayış göstermesini ve çalışmalarımıza engel olmamalarını istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Onarımın tamamlanmasıyla birlikte yapılan kazı çalışmasının üzeri tekrar kapatılarak cadde güzergahı trafiğe açılıp hatta bağlı abonelere su akışı sağlandı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.