Adıyaman'da kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 14.10.2024 - 16:00, Güncelleme: 14.10.2024 - 15:30 541 kez okundu.
 

Adıyaman'da kadına yönelik şiddetle mücadele toplantısı yapıldı

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Osman Varol başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, kentte yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında sunum yapılıp, eylem planının etkin şekilde uygulanması amacıyla kadına şiddet alanında çalışan ilgili kurumların görüş ve önerileri değerlendirildi.Vali Varol, toplantıda, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Adıyaman'da kamu kurum ve kuruluşlarımız ve toplumun her kesimiyle iş birliği içerisinde 'şiddete sıfır tolerans' ilkesi doğrultusunda kadına yönelik şiddetin her türlüsüyle kararlılıkla mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.

ADIYAMAN (AA) - Adıyaman Valisi Osman Varol başkanlığında "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısı" gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Valilik Toplantı Salonu'ndaki toplantıda, kentte yürütülen ve planlanan çalışmalar hakkında sunum yapılıp, eylem planının etkin şekilde uygulanması amacıyla kadına şiddet alanında çalışan ilgili kurumların görüş ve önerileri değerlendirildi.

Vali Varol, toplantıda, kadına yönelik şiddetin önlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Adıyaman'da kamu kurum ve kuruluşlarımız ve toplumun her kesimiyle iş birliği içerisinde 'şiddete sıfır tolerans' ilkesi doğrultusunda kadına yönelik şiddetin her türlüsüyle kararlılıkla mücadele edeceğiz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.