Kurtalan’da parke taşı çalışması

Siirt 26.10.2024 - 14:48, Güncelleme: 26.10.2024 - 14:48 485 kez okundu.
 

Kurtalan’da parke taşı çalışması

Kurtalan Belediyesi Tekel Mahallesinde de kilitli parke taşı döşeme çalışmasına yapıldı.
Kurtalan Belediyesi tarafından Tekel Mahallesi 101’inci sokak yolunda parke taşı döşeme çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile 200 metrelik stabilize haldeki yolun tamamına parke taşı döşenerek mahalle sakinlerinin evlerine rahat gidip gelmeleri sağlandı. Çalışmayı yürüten yüklenici firma görevlilerinin aktardığı bilgilere göre Kurtalan’ın birçok noktasında yapılacak olan çalışmayla birlikte 20 bin metre karelik alana kilitli parke taşı döşenecek. Ekipler çalışmaların özellikle ilçenin kenar mahallelerinde yürütüldüğünü ve kenar mahallelerinin de merkez mahallelerdeki gibi hizmete kavuşturulması amaçlandığı belirti.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Belediyesi Tekel Mahallesinde de kilitli parke taşı döşeme çalışmasına yapıldı.

Kurtalan Belediyesi tarafından Tekel Mahallesi 101’inci sokak yolunda parke taşı döşeme çalışması yapıldı.

Yapılan çalışma ile 200 metrelik stabilize haldeki yolun tamamına parke taşı döşenerek mahalle sakinlerinin evlerine rahat gidip gelmeleri sağlandı.

Çalışmayı yürüten yüklenici firma görevlilerinin aktardığı bilgilere göre Kurtalan’ın birçok noktasında yapılacak olan çalışmayla birlikte 20 bin metre karelik alana kilitli parke taşı döşenecek.

Ekipler çalışmaların özellikle ilçenin kenar mahallelerinde yürütüldüğünü ve kenar mahallelerinin de merkez mahallelerdeki gibi hizmete kavuşturulması amaçlandığı belirti.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.