Kaldırım işgallerine tepki!

Güncel 12.04.2023 - 11:40, Güncelleme: 12.04.2023 - 11:40 2322+ kez okundu.
 

Kaldırım işgallerine tepki!

Kurtalan’ın yıllardır çözülemeyen sorunlarından biri olan kaldırım işgalleri, her geçen gün büyüyerek devam ediyor.
Kurtalan’da esnaflar sattıkları ürünleri dükkanlarının önünde bulunan kaldırımlara koyarak yayaların geçmelerine engel oluyor. Yayalar yapılan bu işgalin son bulmasını isterken belediyenin bu konuda adım atmasını bekliyorlar. Kurtalan da bulunan kaldırımlar esnaflar tarafından işgal ediliyor. Esnaflar yayaların kullandığı kaldırımlara sattıkları malları koyarak kaldırımları işgal ediyor. Kaldırımlardan geçmekte zorlanan yayalar bu duruma tepkili. “Esnaf kaldırımlara mallarını koyuyor bu yüzden kaldırımlardan geçmekte zorlanıyoruz. Belediye esnafları uyarmalı uymayanlara müdahale edilmeli.” diyen Şehmus Başer “Kurtalan da kaldırım işgaline son verilmeli, esnaf dükkanın önündeki kaldırımı kendi malı sanıyor ama öyle değil. Bu kaldırım yayaların geçmesi için yapıldı. Belediye yasağı uygulamıyor. Kaldırıma masa sandalye koyan çayhaneler bile var. Belediyenin bu konuda gereğini yapmasını bekliyoruz” dedi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’ın yıllardır çözülemeyen sorunlarından biri olan kaldırım işgalleri, her geçen gün büyüyerek devam ediyor.

Kurtalan’da esnaflar sattıkları ürünleri dükkanlarının önünde bulunan kaldırımlara koyarak yayaların geçmelerine engel oluyor. Yayalar yapılan bu işgalin son bulmasını isterken belediyenin bu konuda adım atmasını bekliyorlar.

Kurtalan da bulunan kaldırımlar esnaflar tarafından işgal ediliyor. Esnaflar yayaların kullandığı kaldırımlara sattıkları malları koyarak kaldırımları işgal ediyor. Kaldırımlardan geçmekte zorlanan yayalar bu duruma tepkili.

“Esnaf kaldırımlara mallarını koyuyor bu yüzden kaldırımlardan geçmekte zorlanıyoruz. Belediye esnafları uyarmalı uymayanlara müdahale edilmeli.” diyen

Şehmus Başer “Kurtalan da kaldırım işgaline son verilmeli, esnaf dükkanın önündeki kaldırımı kendi malı sanıyor ama öyle değil. Bu kaldırım yayaların geçmesi için yapıldı. Belediye yasağı uygulamıyor. Kaldırıma masa sandalye koyan çayhaneler bile var. Belediyenin bu konuda gereğini yapmasını bekliyoruz” dedi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.