Kayabağlar'da Spor Sahasındaki Tehlike Hala Giderilmedi

Siirt 14.10.2024 - 15:28, Güncelleme: 14.10.2024 - 15:28 327 kez okundu.
 

Kayabağlar'da Spor Sahasındaki Tehlike Hala Giderilmedi

Kayabağlar’da spor sahasının çocuklar için oluşturduğu tehlikenin önlenmesi adına kayda değer bir adım atılmadı.
Kayabağlar Belediyesi’nin “Spora destek sağlığa destek” şiarıyla belde de açmış olduğu spor sahasının çocuklara tehlike oluşturduğu haberleri sonrası önlem alınmadığı görüldü. Özellikle beldede yaşayan kadın ve çocukların kolayca ulaşabileceği bir noktada olan spor sahasında bazı spor aletlerinin parça eksikliği nedeniyle çocuklar için son derece tehlikeli olabiliyor. Kurtalan Gazetesi olarak konuyla ilgili çocukların velilerinden aldığımız bilgiler ışığında yazdığımız haberle gündeme taşıdığımız spor sahasındaki tehlikenin takibini yapan gazete muhabirimiz Abdulaziz Özcan söz konusu spor alanındaki aletlerin bir çoğunda kauçuk, oturma ve basma parçalarının eksik olduğu tespitini yapıp fotoğrafladı. Gazete Muhabirimiz konuyla ilgili Kayabağlar’da yaşayan vatandaşlar yaptığı görüşmelerde ise vatandaşların spor alanındaki tehlike nedeniyle son derece tedirgin olduklarını ve çocukların okul dönüşü o sahaya halen gittiğini öğrendi. Vatandaşlar çocuklar için ciddi tehlike oluşturan spor aletlerinin beli olduğunu söylerken Belediyenin yaralanma vakalarından haberdar olduğunu bunun için şuana kadar herhangi bir adım atılmadığını ifade etti.   (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kayabağlar’da spor sahasının çocuklar için oluşturduğu tehlikenin önlenmesi adına kayda değer bir adım atılmadı.

Kayabağlar Belediyesi’nin “Spora destek sağlığa destek” şiarıyla belde de açmış olduğu spor sahasının çocuklara tehlike oluşturduğu haberleri sonrası önlem alınmadığı görüldü.

Özellikle beldede yaşayan kadın ve çocukların kolayca ulaşabileceği bir noktada olan spor sahasında bazı spor aletlerinin parça eksikliği nedeniyle çocuklar için son derece tehlikeli olabiliyor.

Kurtalan Gazetesi olarak konuyla ilgili çocukların velilerinden aldığımız bilgiler ışığında yazdığımız haberle gündeme taşıdığımız spor sahasındaki tehlikenin takibini yapan gazete muhabirimiz Abdulaziz Özcan söz konusu spor alanındaki aletlerin bir çoğunda kauçuk, oturma ve basma parçalarının eksik olduğu tespitini yapıp fotoğrafladı.

Gazete Muhabirimiz konuyla ilgili Kayabağlar’da yaşayan vatandaşlar yaptığı görüşmelerde ise vatandaşların spor alanındaki tehlike nedeniyle son derece tedirgin olduklarını ve çocukların okul dönüşü o sahaya halen gittiğini öğrendi.

Vatandaşlar çocuklar için ciddi tehlike oluşturan spor aletlerinin beli olduğunu söylerken Belediyenin yaralanma vakalarından haberdar olduğunu bunun için şuana kadar herhangi bir adım atılmadığını ifade etti.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.