Kaymakam Serin, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Siirt 05.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 05.10.2024 - 10:57 473 kez okundu.
 

Kaymakam Serin, Köy Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kurtalan Kaymakamı Samet Serin’den Aksöğüt ve Karabağ Köylerine Ziyaret
Kaymakam Samet Serin, Kurtalan’a bağlı Aksöğüt ve Karabağ köylerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi. Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, köy ziyaretleri kapsamında Aksöğüt ve Karabağ köylerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Aksöğüt köyünü ziyaret eden Kaymakam Serin, Vatandaşla Buluşma Programı çerçevesinde köy sakinlerinin talep ve sorunlarını yerinde dinledi. Serin, köylerde yaşam kalitesini artırmak amacıyla yatırım programlarının sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda kararlılıklarını vurguladı. Kaymakam Serin, ikinci ziyaretini Karabağ köyüne gerçekleştirdi. Cuma namazı sonrası köy halkı ile bir araya gelerek sohbet eden Serin, köylülerin dile getirdiği talepleri değerlendirdi ve ilgili kurumlara bu taleplerin yerine getirilmesi için talimatlar verdi. Ziyaretlerde Kaymakam Serin’e, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Deryalar ve AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş eşlik etti.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan Kaymakamı Samet Serin’den Aksöğüt ve Karabağ Köylerine Ziyaret

Kaymakam Samet Serin, Kurtalan’a bağlı Aksöğüt ve Karabağ köylerini ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, köy ziyaretleri kapsamında Aksöğüt ve Karabağ köylerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak Aksöğüt köyünü ziyaret eden Kaymakam Serin, Vatandaşla Buluşma Programı çerçevesinde köy sakinlerinin talep ve sorunlarını yerinde dinledi. Serin, köylerde yaşam kalitesini artırmak amacıyla yatırım programlarının sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda kararlılıklarını vurguladı.

Kaymakam Serin, ikinci ziyaretini Karabağ köyüne gerçekleştirdi. Cuma namazı sonrası köy halkı ile bir araya gelerek sohbet eden Serin, köylülerin dile getirdiği talepleri değerlendirdi ve ilgili kurumlara bu taleplerin yerine getirilmesi için talimatlar verdi.

Ziyaretlerde Kaymakam Serin’e, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Deryalar ve AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Salih Karataş eşlik etti.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.