Kilis'te çiftçilere tarımsal üretim planlaması anlatıldı

Güncel 09.10.2024 - 11:00, Güncelleme: 09.10.2024 - 11:12 325 kez okundu.
 

Kilis'te çiftçilere tarımsal üretim planlaması anlatıldı

Kilis'te çiftçi ve üreticilere yönelik yeni tarım düzenlemesi ve desteklemeleri anlatıldı.
İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Gülbaba Köyünde çiftçilere tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modeli hakkında bilgi vererek, "Tarım cebimde" uygulamasının kullanımı anlattı. İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, AA muhabirine, tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modellerinin çiftçiler için büyük avantajlar sağlayacağına inandıklarını söyledi. Köylerde çiftçiler ile bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden Küçük, "Üreticilerimize tarımsal üretim planlaması, yeni destekleme modeli hakkında bilgileri paylaştık. Aynı zamanda sözleşmeli üretim modelinin de faydalarını aktardık. İnşallah bu ay sonuna kadar tüm köylerimizde planladığımız bu buluşmaları tamamlayıp gidilmedik köy anlatılmadık, çiftçi bırakmayacağız. Çiftçilerimize sen yeter ki üret diyoruz." dedi. Bilgilendirme toplantısı çiftçilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi. (AA)
Kilis'te çiftçi ve üreticilere yönelik yeni tarım düzenlemesi ve desteklemeleri anlatıldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, Gülbaba Köyünde çiftçilere tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modeli hakkında bilgi vererek, "Tarım cebimde" uygulamasının kullanımı anlattı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Levent Küçük, AA muhabirine, tarımsal üretim planlaması ve yeni destekleme modellerinin çiftçiler için büyük avantajlar sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Köylerde çiftçiler ile bir araya gelmeye devam edeceklerini ifade eden Küçük, "Üreticilerimize tarımsal üretim planlaması, yeni destekleme modeli hakkında bilgileri paylaştık. Aynı zamanda sözleşmeli üretim modelinin de faydalarını aktardık. İnşallah bu ay sonuna kadar tüm köylerimizde planladığımız bu buluşmaları tamamlayıp gidilmedik köy anlatılmadık, çiftçi bırakmayacağız. Çiftçilerimize sen yeter ki üret diyoruz." dedi.

Bilgilendirme toplantısı çiftçilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.