Kur'an Bülbülleri Siirt’te Yarışacak

Siirt 18.09.2024 - 12:02, Güncelleme: 18.09.2024 - 12:02 542 kez okundu.
 

Kur'an Bülbülleri Siirt’te Yarışacak

2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen Erkek Hafızlık Yarışması Türkiye Finalleri, Siirt’te gerçekleştirilecek.
Siirt İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, Gaziantep, Trabzon, Kahramanmaraş, Erzurum, Aksaray, Yalova, İzmir, Eskişehir, Bingöl ve İstanbul’dan gelen hafızların finalde yarışacağı belirtildi. Yarışma, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 09:00'da, Siirt Merkez Hacı Fethi Serin Camii'nde yapılacak. Yarışma, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor. Program kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden gelen hafızlar, Kuran-ı Kerim’i ezbere okumada yeteneklerini sergileyecek. (Haber Merkezi)
2024 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen Erkek Hafızlık Yarışması Türkiye Finalleri, Siirt’te gerçekleştirilecek.

Siirt İl Müftülüğü’nden yapılan açıklamada, Gaziantep, Trabzon, Kahramanmaraş, Erzurum, Aksaray, Yalova, İzmir, Eskişehir, Bingöl ve İstanbul’dan gelen hafızların finalde yarışacağı belirtildi.

Yarışma, 23 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 09:00'da, Siirt Merkez Hacı Fethi Serin Camii'nde yapılacak. Yarışma, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinliklerinin önemli bir parçası olarak öne çıkıyor.

Program kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden gelen hafızlar, Kuran-ı Kerim’i ezbere okumada yeteneklerini sergileyecek.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.