Kurtalan Anadolu Lisesi’nin Yeni Binası Tamamlanma Aşamasında

Siirt 29.09.2024 - 18:16, Güncelleme: 29.09.2024 - 18:18 783 kez okundu.
 

Kurtalan Anadolu Lisesi’nin Yeni Binası Tamamlanma Aşamasında

Kurtalan Anadolu Lisesinin inşa halindeki binasında önemli bir yol kat edildi.
Yapılan tetkikler sonucu deprem ve benzeri doğal afetlere karşı dayanıksız olduğu tespit edilen ve akabinde yıkım kararı alınan Kurtalan Anadolu Lisesinin yapım inşa aşaması aralıksız sürüyor. Aylar önce başlayan inşa çalışmalarının kayda değer şekilde ilerlediği görülürken inşa halindeki okul binası Garzan Mahallesindeki birçok noktadan görülecek duruma geldi. Binanın dış kaplamasının tamamlanması için çalışmaların yürütülmeye devam ettiği gözlenen okul binası inşaatının çatı katı ise son aşamasına gelmiş halde. Aralıksız süren inşa çalışmalarının Ocak ve Şubat ayalarında tamamlanacağı düşünülüyor.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Anadolu Lisesinin inşa halindeki binasında önemli bir yol kat edildi.

Yapılan tetkikler sonucu deprem ve benzeri doğal afetlere karşı dayanıksız olduğu tespit edilen ve akabinde yıkım kararı alınan Kurtalan Anadolu Lisesinin yapım inşa aşaması aralıksız sürüyor.

Aylar önce başlayan inşa çalışmalarının kayda değer şekilde ilerlediği görülürken inşa halindeki okul binası Garzan Mahallesindeki birçok noktadan görülecek duruma geldi.

Binanın dış kaplamasının tamamlanması için çalışmaların yürütülmeye devam ettiği gözlenen okul binası inşaatının çatı katı ise son aşamasına gelmiş halde.

Aralıksız süren inşa çalışmalarının Ocak ve Şubat ayalarında tamamlanacağı düşünülüyor.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.