Kurtalan Belediyesi Personellerinin Maaşlarına Zam

Siirt 08.10.2024 - 11:12, Güncelleme: 08.10.2024 - 11:12 1956 kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi Personellerinin Maaşlarına Zam

Kurtalan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi için imzalar atıldı.
Toplu iş sözleşmesi ile Kurtalan Belediyesi Personel Limited Şirketi çalışanlarının aylık maaşları artırıldı. Kurtalan Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Belediye İş Sendikası arasında işçiler adına yapılmak istenen Toplu İş Sözleşmesinin bütün maddeleri üzerinde anlaşma sağlanarak imzalar atıldı. İmzalanan Toplu İş Sözleşmesine göre birinci 6 ayda Personel Limited Şirketi kapsamında çalışan işçilerin günlük yevmiye ücretleri 1.700 Lira olarak belirlendi. Buna göre evli ve çocuklu bir işçinin aylık maaşı 41 bin lira olacak şekilde düzenlenmiş oldu. Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Halit Kınay yapılan sözleşmeyi ve maaş artırımını değerlendirerek “Kurtalan Belediyesi çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun. Üyelerimiz ve sendikamız adına Belediye Eş Başkanlarımız Sayın Ali Rıza Bingöl, Sadiye Aktin’e teşekkür ederiz.” dedi. Kurtalan Belediye Eşbaşkanı Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’de yapılan sözleşmeye binaen yaptıkları açıklamada Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Halit Kınay, Belediye İş Sendikası Şube Mali Sekreteri İsmail Özer, Belediye İş Sendikası yöneticileri ve üyelerine teşekkür edip “Yapılan sözleşme de belirtilen maaş artırımları hayat pahalılığının en çetin şekilde yaşandığı bu dönemlerde biraz olsun belediye çalışanlarımıza can suyu olacak nitelikte. Kurtalan Belediyesi olarak Belediye İş Sendikası ile imzaladığımız sözleşmenin belediyemiz çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” sözlerini sarf etti. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Kurtalan Belediyesi ve Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi için imzalar atıldı.

Toplu iş sözleşmesi ile Kurtalan Belediyesi Personel Limited Şirketi çalışanlarının aylık maaşları artırıldı.

Kurtalan Belediyesi Personel Limited Şirketi ile Belediye İş Sendikası arasında işçiler adına yapılmak istenen Toplu İş Sözleşmesinin bütün maddeleri üzerinde anlaşma sağlanarak imzalar atıldı.

İmzalanan Toplu İş Sözleşmesine göre birinci 6 ayda Personel Limited Şirketi kapsamında çalışan işçilerin günlük yevmiye ücretleri 1.700 Lira olarak belirlendi.

Buna göre evli ve çocuklu bir işçinin aylık maaşı 41 bin lira olacak şekilde düzenlenmiş oldu.

Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Halit Kınay yapılan sözleşmeyi ve maaş artırımını değerlendirerek “ Kurtalan Belediyesi çalışanlarına hayırlı uğurlu olsun. Üyelerimiz ve sendikamız adına Belediye Eş Başkanlarımız Sayın Ali Rıza Bingöl, Sadiye Aktin’e teşekkür ederiz.” dedi.

Kurtalan Belediye Eşbaşkanı Ali Rıza Bingöl ve Sadiye Aktin’de yapılan sözleşmeye binaen yaptıkları açıklamada Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Halit Kınay, Belediye İş Sendikası Şube Mali Sekreteri İsmail Özer, Belediye İş Sendikası yöneticileri ve üyelerine teşekkür edip “Yapılan sözleşme de belirtilen maaş artırımları hayat pahalılığının en çetin şekilde yaşandığı bu dönemlerde biraz olsun belediye çalışanlarımıza can suyu olacak nitelikte. Kurtalan Belediyesi olarak Belediye İş Sendikası ile imzaladığımız sözleşmenin belediyemiz çalışanlarına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” sözlerini sarf etti.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.