Kurtalan Devlet Hastanesinde Çalışmayan Asansörlere Tepki

Siirt 26.10.2024 - 14:45, Güncelleme: 26.10.2024 - 14:45 323 kez okundu.
 

Kurtalan Devlet Hastanesinde Çalışmayan Asansörlere Tepki

Hasta ve yakınları, Kurtalan İlçe Devlet Hastanesinde çalışmayan asansörler nedeniyle tepkili.
Kurtalan İlçe Devlet Hastanesinde asansörlerin çalışmaması, hasta ve hasta yakınları tarafından eleştiriliyor. Vatandaşlar, servis odalarına ulaşırken yaşadıkları zorlukları dile getiriyor. Bazı vatandaşlar, asansörlerin çalışmamasının mağduriyet oluşturduğunu belirterek, “Gebe kadınlar, yaşlılar ve merdivenleri çıkamayacak durumda olan hastalar bu asansörlere ihtiyaç duyuyor. Asansörlerin bir an önce aktif hale getirilmesi gerekiyor.” dedi. Vatandaşlar, asansörlerin yeniden aktif hale getirilmesi için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını isteyerek yetkililerden yardım talep etti.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Hasta ve yakınları, Kurtalan İlçe Devlet Hastanesinde çalışmayan asansörler nedeniyle tepkili.

Kurtalan İlçe Devlet Hastanesinde asansörlerin çalışmaması, hasta ve hasta yakınları tarafından eleştiriliyor. Vatandaşlar, servis odalarına ulaşırken yaşadıkları zorlukları dile getiriyor.

Bazı vatandaşlar, asansörlerin çalışmamasının mağduriyet oluşturduğunu belirterek, “Gebe kadınlar, yaşlılar ve merdivenleri çıkamayacak durumda olan hastalar bu asansörlere ihtiyaç duyuyor. Asansörlerin bir an önce aktif hale getirilmesi gerekiyor.” dedi.

Vatandaşlar, asansörlerin yeniden aktif hale getirilmesi için gerekli çalışmaların bir an önce başlatılmasını isteyerek yetkililerden yardım talep etti.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.