Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzu Sorunlarla Boğuşuyor: Açıldı, Ama Kullanılamıyor

Siirt 08.10.2024 - 16:14, Güncelleme: 08.10.2024 - 16:14 828 kez okundu.
 

Kurtalan Kapalı Yüzme Havuzu Sorunlarla Boğuşuyor: Açıldı, Ama Kullanılamıyor

Kurtalan’a kapalı yüzme havuzu yapıldı sorunları bitmek bilmedi.
Kurtalan Gençlik ve Spor Kapalı Yüzme Havuzunda yaşanan aksaklıklar bir türlü bitmek bilmiyor. Açıldığı günden beri eksik kalan bir takım çalışmalar nedeniyle ara ara kapatılan Kapalı Yüzme Havuzunda bu seferde havuz kenarlarında yaşanan su sızıntıları nedeniyle tadilat çalışmaları başlatıldı. Başlayan tadilat çalışmalarından dolayı son 2 haftadır kapatılan yüzme havuzunda uzayan çalışmalar nedeniyle herhangi bir faaliyet yürütülmüyor. Doğalgaz bağlantısının da sağlandığı kapalı yüzme havuzunda Kış Mevsiminde de yüzme ile ilgili faaliyetler sürdürülebilecek olup vatandaşlar kapalı yüzme havuzunun tam anlamıyla faaliyete geçebilmesi için gerekli olan bütün çalışmaların zaman kaybedilmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtiyor. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’a kapalı yüzme havuzu yapıldı sorunları bitmek bilmedi.

Kurtalan Gençlik ve Spor Kapalı Yüzme Havuzunda yaşanan aksaklıklar bir türlü bitmek bilmiyor.

Açıldığı günden beri eksik kalan bir takım çalışmalar nedeniyle ara ara kapatılan Kapalı Yüzme Havuzunda bu seferde havuz kenarlarında yaşanan su sızıntıları nedeniyle tadilat çalışmaları başlatıldı.

Başlayan tadilat çalışmalarından dolayı son 2 haftadır kapatılan yüzme havuzunda uzayan çalışmalar nedeniyle herhangi bir faaliyet yürütülmüyor.

Doğalgaz bağlantısının da sağlandığı kapalı yüzme havuzunda Kış Mevsiminde de yüzme ile ilgili faaliyetler sürdürülebilecek olup vatandaşlar kapalı yüzme havuzunun tam anlamıyla faaliyete geçebilmesi için gerekli olan bütün çalışmaların zaman kaybedilmeden gerçekleştirilmesi gerektiğini belirtiyor.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.