Kurtalan Kaymakamı Serin’den anlamlı günde anlamlı ziyaret

Siirt 19.09.2024 - 22:51, Güncelleme: 19.09.2024 - 22:51 1007 kez okundu.
 

Kurtalan Kaymakamı Serin’den anlamlı günde anlamlı ziyaret

Gaziler Günü kapsamında 1991 yılında Şehit olan Abdurrahman Yağız mezarı başında anıldı.
Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında 1991 yılında Ziraat Bankası Kurtalan Şubesinde Güvenlik Görevlisi olarak çalışırken Şehit olan Abdurrahman Yağız’ın Tekel Mahallesi Mezarlığındaki mezarını ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Şehit Abdurrahman Yağız için dualar okunurken Kaymakam Serin, ülkenin bölünmez bütünlüğünün devamı için her türlü koşulda ve şartta canını seve seve feda eden Aziz Şehit ve Gazilerin hatıralarının her zaman yaşatılacağını dile getirdi. Yapılan ziyarette  Şehit Abdurrahman Yağız’ın mezar tadilatı ve yenilemesinin yapılması için Kaymakam Serin’in talimat verdiği öğrenildi. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Gaziler Günü kapsamında 1991 yılında Şehit olan Abdurrahman Yağız mezarı başında anıldı.

Kurtalan Kaymakamı Samet Serin, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında 1991 yılında Ziraat Bankası Kurtalan Şubesinde Güvenlik Görevlisi olarak çalışırken Şehit olan Abdurrahman Yağız’ın Tekel Mahallesi Mezarlığındaki mezarını ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Şehit Abdurrahman Yağız için dualar okunurken Kaymakam Serin, ülkenin bölünmez bütünlüğünün devamı için her türlü koşulda ve şartta canını seve seve feda eden Aziz Şehit ve Gazilerin hatıralarının her zaman yaşatılacağını dile getirdi.

Yapılan ziyarette  Şehit Abdurrahman Yağız’ın mezar tadilatı ve yenilemesinin yapılması için Kaymakam Serin’in talimat verdiği öğrenildi.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.