Kurtalan’da Giyim Mağazalarında Sonbahar ve Kış Hazırlığı

Siirt 29.09.2024 - 17:36, Güncelleme: 29.09.2024 - 17:36 774 kez okundu.
 

Kurtalan’da Giyim Mağazalarında Sonbahar ve Kış Hazırlığı

Kurtalan’da faaliyet gösteren bazı elbise satıcıları Sonbahar ve Kış hazırlığı kapsamında yazlık ürünlerde indirime gitti.
Sonbahar ve Kış hazırlığı elbise satışı gerçekleştiren işletmelerde kampanyalara neden oldu. Sonbahar ve Kış mevsimi hazırlığı yapan elbise mağazaları yazlık elbiseler için sezon sonu indirim kampanyaları yaptıklarını duyurmaya başladı. Kurtalan’da faaliyet gösteren Kotçu İzzet İşletmesinde bulunan yazlık elbiselerin indirime geçtiğini belirten İşletme sahibi İzzet Baştuğ; “Yaz mevsimi neredeyse bitti bitecek, kışlık elbise siparişleri vermiş bulunmaktayız. Vermiş olduğumuz siparişler gelmeden önce raflarımızı ve depolarımız boşaltmamız gerekiyor. Bu nedenle tişört, yazlık pantolon ve benzeri ürünlerimizde neredeyse yüzde 50 indirime gittik.” dedi. Piyasada 250-300 lira arasında satılan tişörtü müşterilerine 100 liradan satmaya başladıklarını söyleyen Baştuğ, yazlık pantolonlarda ise 350-400 aralığından 200-250 liraya varan düşüşlerin yaşandığını söylüyor.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Kurtalan’da faaliyet gösteren bazı elbise satıcıları Sonbahar ve Kış hazırlığı kapsamında yazlık ürünlerde indirime gitti.

Sonbahar ve Kış hazırlığı elbise satışı gerçekleştiren işletmelerde kampanyalara neden oldu.

Sonbahar ve Kış mevsimi hazırlığı yapan elbise mağazaları yazlık elbiseler için sezon sonu indirim kampanyaları yaptıklarını duyurmaya başladı.

Kurtalan’da faaliyet gösteren Kotçu İzzet İşletmesinde bulunan yazlık elbiselerin indirime geçtiğini belirten İşletme sahibi İzzet Baştuğ; “Yaz mevsimi neredeyse bitti bitecek, kışlık elbise siparişleri vermiş bulunmaktayız. Vermiş olduğumuz siparişler gelmeden önce raflarımızı ve depolarımız boşaltmamız gerekiyor. Bu nedenle tişört, yazlık pantolon ve benzeri ürünlerimizde neredeyse yüzde 50 indirime gittik.” dedi.

Piyasada 250-300 lira arasında satılan tişörtü müşterilerine 100 liradan satmaya başladıklarını söyleyen Baştuğ, yazlık pantolonlarda ise 350-400 aralığından 200-250 liraya varan düşüşlerin yaşandığını söylüyor.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.