Bayram ziyaretine gelen misafirlerin Scottish cinsi ve 2,5 yaşında olan kedisi, dün gece Kurtalan’ın Yenidoğan Mahallesi'nde evin kapısının açık kalması sonucu dışarı çıkarak kayboldu. Kedinin bulunması için seferber olan ev sahibi Samet Pekedis, misafirlerinin kediyi kaybettikleri için büyük üzüntü yaşadığını belirtti.
Kediyi dün gece kaybettiklerini ifade eden Pekedis, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Kedi misafirimin kedisiydi. Gaziantep’ten bayram ziyareti için misafirliğe gelmişlerdi. İki aylıkken sahiplenilmiş, ailenin bir parçası olmuş. Gece saatlerinde kapı açık kalınca dışarı çıkmış ve bir daha geri dönmemiş. En son Yenidoğan Mahallesi civarında görüldüğü bilgisi geldi. Kediyi bulup bize ulaştıran kişiye 10 bin lira ödül vereceğim."
Kaybolan kedinin Scottish cinsi ve 2,5 yaşında olduğu belirtildi. Kediyi gören ya da bulanların 0553 255 08 02 numaralı telefondan Samet Pekedis ile iletişime geçmeleri istendi.