Kurtalan’da okul bahçeleri temizlendi

Siirt 10.09.2024 - 12:51, Güncelleme: 10.09.2024 - 12:51 1419 kez okundu.
 

Kurtalan’da okul bahçeleri temizlendi

Okul bahçeleri Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından temizlendi
Kurtalan Belediyesi okul bahçesini eğitim ve öğretim başlangıcı nedeniyle temizledi. 2024 -2025 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla Kurtalan Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bina bahçesi itfaiye araçlarıyla temizlendi. Yapılan temizlikle birlikte yaz mevsimi boyunca kirlenen bahçenin temizliği sağlanırken Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekipleri yapılan çalışmayla ilgili gazete muhabirimize açıklamalarda bulunarak “Çocuklarımızın daha güvenilir ve temiz bir ortamda oynaya bilmesi için Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bina bahçesini detaylı bir şekilde temizledi.” dedi. Yapılan temizlikle itfaiye araçlarının tazyikli su püskürteme özelliği sayesinde betondan okul binası bahçesinde çocukların oynarken düşüp kendilerini yaralamasına neden olabilecek taş, çakıl ve cam parçalarının tamamı alandan uzaklaştırıldı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Okul bahçeleri Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından temizlendi

Kurtalan Belediyesi okul bahçesini eğitim ve öğretim başlangıcı nedeniyle temizledi.

2024 -2025 yılı eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla Kurtalan Belediyesi tarafından Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bina bahçesi itfaiye araçlarıyla temizlendi.

Yapılan temizlikle birlikte yaz mevsimi boyunca kirlenen bahçenin temizliği sağlanırken Kurtalan Belediyesi İtfaiye ekipleri yapılan çalışmayla ilgili gazete muhabirimize açıklamalarda bulunarak “Çocuklarımızın daha güvenilir ve temiz bir ortamda oynaya bilmesi için Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bina bahçesini detaylı bir şekilde temizledi.” dedi.

Yapılan temizlikle itfaiye araçlarının tazyikli su püskürteme özelliği sayesinde betondan okul binası bahçesinde çocukların oynarken düşüp kendilerini yaralamasına neden olabilecek taş, çakıl ve cam parçalarının tamamı alandan uzaklaştırıldı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.