Kurtalan’da yüzme kursu başvuruları alınmaya başlıyor

Siirt 13.10.2024 - 16:34, Güncelleme: 13.10.2024 - 16:34 717 kez okundu.
 

Kurtalan’da yüzme kursu başvuruları alınmaya başlıyor

Kurtalan Gençlik ve Spor Müdürlüğü duyurdu yüzme kursları Pazartesi günü itibari ile alınmaya başlayacak.
Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Yüzme Kursu için kayıt başvuruların alınacağı duyuruldu. Yüzme bilmeyen öğrenciler için açılacak olan yüzme kursunun tamamen ücretsiz olacak. Yapılan duyur da 14 Ekim Pazartesi günü itibari ile yüzme kursuna gitmek isteyen öğrencilerin başvuruda bulanabileceği başvuru sürecinin 18 Ekim Cuma günü son bulacağı aktarıldı. Söz konusu kurslara yüzme bilmeyen çeşitli yaş aralıklarındaki kız ve erkek öğrencilerin başvuru yapabileceği öğrenilirken başvurular Kapalı Yüzme havuzunda alınacak. Başvuru sürecinin tamamlanması sonrası Yüzme Kursuları okul gidiş ve çık saatlerine göre guruplar halinde yapılacağı bilgisi alındı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kurtalan Gençlik ve Spor Müdürlüğü duyurdu yüzme kursları Pazartesi günü itibari ile alınmaya başlayacak.

Kurtalan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Yüzme Kursu için kayıt başvuruların alınacağı duyuruldu.

Yüzme bilmeyen öğrenciler için açılacak olan yüzme kursunun tamamen ücretsiz olacak.

Yapılan duyur da 14 Ekim Pazartesi günü itibari ile yüzme kursuna gitmek isteyen öğrencilerin başvuruda bulanabileceği başvuru sürecinin 18 Ekim Cuma günü son bulacağı aktarıldı.

Söz konusu kurslara yüzme bilmeyen çeşitli yaş aralıklarındaki kız ve erkek öğrencilerin başvuru yapabileceği öğrenilirken başvurular Kapalı Yüzme havuzunda alınacak.

Başvuru sürecinin tamamlanması sonrası Yüzme Kursuları okul gidiş ve çık saatlerine göre guruplar halinde yapılacağı bilgisi alındı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.