Kurtalan’daki Güneş Enerjisi Santrali İhaleye Çıkıyor!

Siirt 01.08.2024 - 15:29, Güncelleme: 01.08.2024 - 15:29 2408+ kez okundu.
 

Kurtalan’daki Güneş Enerjisi Santrali İhaleye Çıkıyor!

Siirt’in Kurtalan İlçesinde 20 MW'lık Güneş Enerjisi Santrali İçin İşletme ve Bakım İhalesi Duyuruldu.
Kurtalan'da Medipol tarafından inşa edilen ve enerji üretimine yönelik önemli bir yatırım olan 20 MW kapasiteli güneş enerjisi santrali için işletme ve bakım hizmetleri ihalesine çıkılacağı duyuruldu. İstanbul Medipol Üniversitesi'nin Kurtalan'a bağlı Yayıkdere köyünde tamamladığı bu santral, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını teşvik etmek ve enerji ihtiyaçlarına sürdürülebilir çözümler sunmak amacıyla hayata geçirildi. Santralin tamamlanmasıyla birlikte, işletme ve bakım süreçlerinin de profesyonel bir şekilde yürütülmesi için gerekli adımlar atılıyor. Bu bağlamda, İstanbul Medipol Üniversitesi, işletme ve bakım hizmetleri için 8 Ağustos tarihinde ihale düzenleyeceğini açıkladı. İhalenin, üniversitenin İstanbul'daki T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Mahallesi Ekinciler Caddesi No:19 adresinde yapılacağı belirtildi. İhale sürecine katılmak isteyen firmalar, belirtilen tarihte ihalenin yapılacağı adrese başvuruda bulunabilecek. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)  
Siirt’in Kurtalan İlçesinde 20 MW'lık Güneş Enerjisi Santrali İçin İşletme ve Bakım İhalesi Duyuruldu.

Kurtalan'da Medipol tarafından inşa edilen ve enerji üretimine yönelik önemli bir yatırım olan 20 MW kapasiteli güneş enerjisi santrali için işletme ve bakım hizmetleri ihalesine çıkılacağı duyuruldu.

İstanbul Medipol Üniversitesi'nin Kurtalan'a bağlı Yayıkdere köyünde tamamladığı bu santral, yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımını teşvik etmek ve enerji ihtiyaçlarına sürdürülebilir çözümler sunmak amacıyla hayata geçirildi.

Santralin tamamlanmasıyla birlikte, işletme ve bakım süreçlerinin de profesyonel bir şekilde yürütülmesi için gerekli adımlar atılıyor.

Bu bağlamda, İstanbul Medipol Üniversitesi, işletme ve bakım hizmetleri için 8 Ağustos tarihinde ihale düzenleyeceğini açıkladı. İhalenin, üniversitenin İstanbul'daki T.C. İstanbul Medipol Üniversitesi Kavacık Mahallesi Ekinciler Caddesi No:19 adresinde yapılacağı belirtildi.

İhale sürecine katılmak isteyen firmalar, belirtilen tarihte ihalenin yapılacağı adrese başvuruda bulunabilecek.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.