Kurtalan'daki Parkta Tehlike Arz Eden Sorunlar Giderildi

Siirt 10.10.2024 - 16:46, Güncelleme: 10.10.2024 - 16:48 924 kez okundu.
 

Kurtalan'daki Parkta Tehlike Arz Eden Sorunlar Giderildi

Kurtalan Belediyesi tarafından Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol Parkında tadilat yapıldı.
Kurtalan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol Parkında tadilat çalışması yürütüldü. Yapılan çalışmayla birlikte parkta arızalanan oyuncakların sağlamlığını artırmak ve çocuklar için tehlike oluşturmaması amacı metal parçalarda kaynak çalışması yapıldı. Kurtalan Belediyesi yetkilileri aktardıkları bilgilerde geçen yıl faaliyete geçen Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol Parkının kullanıma bağlı olarak yıprandığını ve bazı metal parçalarının çatladığına dikkati çekti. Yapılan çalışma sayesinde parkın onarılarak oyun oynayan çocuklar için tehlike arz eden sorunların giderildiği aktarıldı.   (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)      
Kurtalan Belediyesi tarafından Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol Parkında tadilat yapıldı.

Kurtalan Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesinde bulunan Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol Parkında tadilat çalışması yürütüldü.

Yapılan çalışmayla birlikte parkta arızalanan oyuncakların sağlamlığını artırmak ve çocuklar için tehlike oluşturmaması amacı metal parçalarda kaynak çalışması yapıldı.

Kurtalan Belediyesi yetkilileri aktardıkları bilgilerde geçen yıl faaliyete geçen Şehit Polis Memuru Hakan Çetinkol Parkının kullanıma bağlı olarak yıprandığını ve bazı metal parçalarının çatladığına dikkati çekti.

Yapılan çalışma sayesinde parkın onarılarak oyun oynayan çocuklar için tehlike arz eden sorunların giderildiği aktarıldı.

 

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.