Limon Fiyatları Sonbaharla Birlikte Dibe Vurdu!

Siirt 08.10.2024 - 16:19, Güncelleme: 08.10.2024 - 16:19 601 kez okundu.
 

Limon Fiyatları Sonbaharla Birlikte Dibe Vurdu!

Yaz mevsimi boyunca pahalılığıyla dikkatleri üzerine çeken Limonda fiyatlar geriledi.
Yaz Mevsiminde manav ve market tezgahlarında kilosu 80 lirayı aşan limonun fiyatı Sonbahar mevsimiyle birlikte 20 liraya kadar düştü. Sağlık açısından faydalı mineral ve vitaminleri barındırdığı bilinen limonun fiyatının düşmesini tüketici olumlu karşıladı. Kurtalan’da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Ekrem Taşkıran sebze ve meyve hallerinde limon varlığının arttığına dikkati çekip “Sonbahar mevsimi gelince birden sebze ve meyve hallerine limon gelmeye başladı. Şuan sattığım limonun fiyatı Ağustos ve Eylül ayının başlarında 80 lira dolaylarında seyrediyordu. Bir hafta önce kilosu 35-40 liradan satılan limon şuan 20 lira.” dedi. Yakında Akdeniz bölgesinde narenciye hasadının başlayacağına değinen Taşkıran limon fiyatının daha da düşeceğine vurgu yaptı. (Abdulaziz ÖZCAN)
Yaz mevsimi boyunca pahalılığıyla dikkatleri üzerine çeken Limonda fiyatlar geriledi.

Yaz Mevsiminde manav ve market tezgahlarında kilosu 80 lirayı aşan limonun fiyatı Sonbahar mevsimiyle birlikte 20 liraya kadar düştü.

Sağlık açısından faydalı mineral ve vitaminleri barındırdığı bilinen limonun fiyatının düşmesini tüketici olumlu karşıladı.

Kurtalan’da seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Ekrem Taşkıran sebze ve meyve hallerinde limon varlığının arttığına dikkati çekip “Sonbahar mevsimi gelince birden sebze ve meyve hallerine limon gelmeye başladı. Şuan sattığım limonun fiyatı Ağustos ve Eylül ayının başlarında 80 lira dolaylarında seyrediyordu. Bir hafta önce kilosu 35-40 liradan satılan limon şuan 20 lira.” dedi.

Yakında Akdeniz bölgesinde narenciye hasadının başlayacağına değinen Taşkıran limon fiyatının daha da düşeceğine vurgu yaptı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.