Mardin'de "El Ele Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında stant açıldı

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 26.09.2024 - 17:30, Güncelleme: 26.09.2024 - 17:01 1778 kez okundu.
 

Mardin'de "El Ele Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında stant açıldı

MARDİN (AA) - Mardin'de "El Ele Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında bilgilendirme standı açıldıİl Emniyet Müdürlüğü tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında, gençlerin ve öğrencilerin farkındalığını artırmak ve daha güvenli bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak amacıyla bilgilendirme standı açıldı.15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'ndaki stantta, madde ve internet kullanımı ile gençlere ve öğrencilere yönelik güvenlik tehditleri konularında gençler bilgilendirildi.

MARDİN (AA) - Mardin'de "El Ele Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında bilgilendirme standı açıldı

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından "El Ele Güvenli Geleceğe Projesi" kapsamında, gençlerin ve öğrencilerin farkındalığını artırmak ve daha güvenli bir eğitim öğretim ortamı oluşturmak amacıyla bilgilendirme standı açıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı'ndaki stantta, madde ve internet kullanımı ile gençlere ve öğrencilere yönelik güvenlik tehditleri konularında gençler bilgilendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.