MASTERCHEF’TE MAVİ KAPTANI BELLİ OLDU 7 Ekim 2024 MasterChef'te kaptan ve yeni takımlar belli oldu!

Güncel 08.10.2024 - 10:31, Güncelleme: 08.10.2024 - 10:31 1838 kez okundu.
 

MASTERCHEF’TE MAVİ KAPTANI BELLİ OLDU 7 Ekim 2024 MasterChef'te kaptan ve yeni takımlar belli oldu!

MasterChef takımlar 7 Ekim günü ekranlara gelen yeni bölüm ile ortaya çıkıyor. Peki; TV8 ile MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, kırmızı takım kaptanı kim oldu?
MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oldu merak ediliyor. Bu hafta oyunda yarışmacılar yağlama yaparak kaptan olmaya çalıştı daha sonra takımlar şekillendi. Peki; TV8 ile 7 Ekim 2024 MasterChef kırmızı ve mavi takım kaptanı kim oldu, takımlar belli oldu mu? İşte, yeni bölümle birlikte detaylar... MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Belli Oldu! İşte Takımların Yarışmacıları MasterChef Türkiye'de haftanın ilk günü, kaptanlık oyunu heyecanıyla başladı. Yarışmacılar, Mavi Takım kaptanı olabilmek için hünerlerini sergiledi. Şeflerin belirlediği yemek ise pide oldu. Pideyi en iyi yapan yarışmacı, haftanın Mavi Takım kaptanı seçildi. Mavi Takım kaptanı, rakip Kırmızı Takım'ın kaptanını da belirledi. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları kimler oldu? İşte haftanın Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları. MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Şeflerin yaptığı değerlendirme sonucu mavi takım kaptanı Nevzat oldu. Nevzat, Kırmızı Takım Kaptanı olarak Kerem’i seçti. Mavi takım kaptanı ilk olarak takımına Eda’yı aldı. Kerem ise ilk seçimini Onur’dan yana kullandı. Mavi ve kırmızı takım kaptanları, daha sonra sırasıyla diğer takım üyelerini seçerek takımlarını tamamladılar.   MAVİ TAKIM Nevzat – Kaptan Eda Emre Semih Şirin Nigar Ezgi Muratcan Erim   KIRMIZI TAKIM Kerem- Kaptan Onur Zübeyde Alper Beyza Kaan Hakan Akın   MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ? MasterChef’te ikinci etapta, yarışmacılar Danilo Şef'in özel tarifi olan "Riso Al Salto" yemeğini yapmaya çalıştı. Ancak, tabağı en az başarılı olan Ayşe, MasterChef'e veda eden isim oldu. İkinci etapta Danilo Şef'in tabağı Riso Al Salto yarışmacıların yapacağı yemek oldu. Şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef'e veda eden yarışmacı Ayşe oldu.     (Haber Merkezi)  
MasterChef takımlar 7 Ekim günü ekranlara gelen yeni bölüm ile ortaya çıkıyor. Peki; TV8 ile MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, kırmızı takım kaptanı kim oldu?

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı, takımlar nasıl oldu merak ediliyor. Bu hafta oyunda yarışmacılar yağlama yaparak kaptan olmaya çalıştı daha sonra takımlar şekillendi.

Peki; TV8 ile 7 Ekim 2024 MasterChef kırmızı ve mavi takım kaptanı kim oldu, takımlar belli oldu mu? İşte, yeni bölümle birlikte detaylar...

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? Mavi ve Kırmızı Takım Kaptanları Belli Oldu! İşte Takımların Yarışmacıları

MasterChef Türkiye'de haftanın ilk günü, kaptanlık oyunu heyecanıyla başladı. Yarışmacılar, Mavi Takım kaptanı olabilmek için hünerlerini sergiledi. Şeflerin belirlediği yemek ise pide oldu. Pideyi en iyi yapan yarışmacı, haftanın Mavi Takım kaptanı seçildi. Mavi Takım kaptanı, rakip Kırmızı Takım'ın kaptanını da belirledi. Peki, MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve Kırmızı Takım kaptanları kimler oldu? İşte haftanın Mavi ve Kırmızı Takım yarışmacıları.

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Şeflerin yaptığı değerlendirme sonucu mavi takım kaptanı Nevzat oldu.

Nevzat, Kırmızı Takım Kaptanı olarak Kerem’i seçti.

Mavi takım kaptanı ilk olarak takımına Eda’yı aldı. Kerem ise ilk seçimini Onur’dan yana kullandı.

Mavi ve kırmızı takım kaptanları, daha sonra sırasıyla diğer takım üyelerini seçerek takımlarını tamamladılar.

 

MAVİ TAKIM

  • Nevzat – Kaptan
  • Eda
  • Emre
  • Semih
  • Şirin
  • Nigar
  • Ezgi
  • Muratcan
  • Erim

 

KIRMIZI TAKIM

  • Kerem- Kaptan
  • Onur
  • Zübeyde
  • Alper
  • Beyza
  • Kaan
  • Hakan
  • Akın

 

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef’te ikinci etapta, yarışmacılar Danilo Şef'in özel tarifi olan "Riso Al Salto" yemeğini yapmaya çalıştı. Ancak, tabağı en az başarılı olan Ayşe, MasterChef'e veda eden isim oldu.

İkinci etapta Danilo Şef'in tabağı Riso Al Salto yarışmacıların yapacağı yemek oldu. Şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef'e veda eden yarışmacı Ayşe oldu.

 

 

(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.