MEB Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır Kurtalan’ı Ziyaret Etti

Siirt 27.09.2024 - 11:00, Güncelleme: 27.09.2024 - 11:00 499 kez okundu.
 

MEB Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır Kurtalan’ı Ziyaret Etti

MEB Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, Kurtalan’da eğitim projelerini yerinde inceledi. İlçedeki okulları ziyaret eden Çakır, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, Kurtalan ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında çeşitli incelemelerde bulundu. Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaptığı ziyaret sonrası, yetkililerle bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantı, Öğretmenevi Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleşirken, Daire Başkanı Çakır, ilçedeki eğitim projeleri hakkında bilgi aldı. Ziyaret programının devamında Ertuğrul Gazi İlkokulu’nu ziyaret eden Çakır, öğrencilerle bir araya gelerek yakından ilgilendi. Okulun öğretmenleri ve idarecileriyle de görüşen Çakır, eğitim ortamları ve öğretmenlerin ihtiyaçlarına dair istişarelerde bulundu. Ziyaret boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, Daire Başkanı Çakır’a eşlik etti. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
MEB Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, Kurtalan’da eğitim projelerini yerinde inceledi. İlçedeki okulları ziyaret eden Çakır, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat Emlak Genel Müdürlüğü Ar-Ge ve Projeler Daire Başkanı Ahmet Tarık Çakır, Kurtalan ilçesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında çeşitli incelemelerde bulundu.

Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yaptığı ziyaret sonrası, yetkililerle bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantı, Öğretmenevi Toplantı ve Konferans Salonu’nda gerçekleşirken, Daire Başkanı Çakır, ilçedeki eğitim projeleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaret programının devamında Ertuğrul Gazi İlkokulu’nu ziyaret eden Çakır, öğrencilerle bir araya gelerek yakından ilgilendi.

Okulun öğretmenleri ve idarecileriyle de görüşen Çakır, eğitim ortamları ve öğretmenlerin ihtiyaçlarına dair istişarelerde bulundu.

Ziyaret boyunca İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, Daire Başkanı Çakır’a eşlik etti.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.