Minia Kudüs tırı Kurtalan’daydı

Siirt 10.09.2024 - 16:45, Güncelleme: 10.09.2024 - 16:45 2090 kez okundu.
 

Minia Kudüs tırı Kurtalan’daydı

Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını gönüllerde diri tutmak ve İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamına ayna olmak için Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı Kurtalanlı vatandaşların ilgisine sunuldu.
15 Temmuz Demokrasi Parkı önünde saat 10.00’da sergilenen Minia Kudüs tırı ve İsrail zulmünü gözler önüne seren tablolar, saat 22.00’a kadar ziyaretlere açık tutulacak. Minia Kudüs tırı görevlilerinin gazetemiz Muhabiri Abdulaziz Özcan’a aktardığı bilgilerde Mescid-i Aksa'nın sadece bir toprak parçası veya Arapların yaşadığı bir mekân olarak değil İslam ümmetinin atan kalbi olarak görülmesi gerektiği ifade ederek bu kutsal topraklarda yaşayan masum Filistinli vatandaşların unutulmaması ve yaşadıkları zulmün her zaman belleklerde taze kalınması gerektiği aktarıldı. Mescid-i Aksa’nın işgal altında olması ve Gazze’ye yönelik aylardır süren İsrail zulmünün dünya Müslümanları için çok büyük bir ayıp olduğunu belirten görevliler Minia Kudüs organizasyonun burada hatırlatıcı rol üstlendiğini ve şehir şehir Müslümanlara aktarımda bulunduğunu dile getirdi. Minia Kudüs tırı organizesinin Kurtalan’da büyük ilgi gördüğünü söyleyen görevliler “Minia Kudüs görevlileri olarak katil ve terörist devlet olan İsrail’in Filistinli din kardeşlerimize yönelik işgalci ve katliamcı tutumunu gözler önüne sürme gayreti içerisindeyiz. Bilmek isteriz ki zulüm altında olan hiçbir Müslüman din kardeşimiz yalnız değildir her zaman destekçileri olacağız ve davalarını diri tutacağız.” dedi. (Abdulaziz ÖZCAN)
Kudüs ve Mescid-i Aksa davasını gönüllerde diri tutmak ve İsrail’in Gazze’ye yönelik katliamına ayna olmak için Mescid-i Aksa maketini taşıyan Minia Kudüs tırı Kurtalanlı vatandaşların ilgisine sunuldu.

15 Temmuz Demokrasi Parkı önünde saat 10.00’da sergilenen Minia Kudüs tırı ve İsrail zulmünü gözler önüne seren tablolar, saat 22.00’a kadar ziyaretlere açık tutulacak.

Minia Kudüs tırı görevlilerinin gazetemiz Muhabiri Abdulaziz Özcan’a aktardığı bilgilerde Mescid-i Aksa'nın sadece bir toprak parçası veya Arapların yaşadığı bir mekân olarak değil İslam ümmetinin atan kalbi olarak görülmesi gerektiği ifade ederek bu kutsal topraklarda yaşayan masum Filistinli vatandaşların unutulmaması ve yaşadıkları zulmün her zaman belleklerde taze kalınması gerektiği aktarıldı.

Mescid-i Aksa’nın işgal altında olması ve Gazze’ye yönelik aylardır süren İsrail zulmünün dünya Müslümanları için çok büyük bir ayıp olduğunu belirten görevliler Minia Kudüs organizasyonun burada hatırlatıcı rol üstlendiğini ve şehir şehir Müslümanlara aktarımda bulunduğunu dile getirdi.

Minia Kudüs tırı organizesinin Kurtalan’da büyük ilgi gördüğünü söyleyen görevliler “ Minia Kudüs görevlileri olarak katil ve terörist devlet olan İsrail’in Filistinli din kardeşlerimize yönelik işgalci ve katliamcı tutumunu gözler önüne sürme gayreti içerisindeyiz. Bilmek isteriz ki zulüm altında olan hiçbir Müslüman din kardeşimiz yalnız değildir her zaman destekçileri olacağız ve davalarını diri tutacağız.” dedi.

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.