Nakliyecilerin Umudu Sonbahar!

Siirt 05.10.2024 - 20:11, Güncelleme: 05.10.2024 - 20:11 1542 kez okundu.
 

Nakliyecilerin Umudu Sonbahar!

Yaz mevsiminde istenilen düzeyde iş yapamayan nakliyeciler umudu Sonbahar mevsiminde çıkacak olan işlere bağladı.
Kurtalan’da yük taşımacılığı yapan transit pikap sahipleri Sonbahar Mevsiminde yapılacak olan kömür dağıtımı ve tarımsal faaliyetlere umudu bağlamış durumda. Yaz mevsiminde beklenen düzeyde iş bulamayan transit nakliye aracı sahipleri artan maliyetler nedeniyle zorlu bir süreç geçirdiklerini umutlarını Sonbahar Mevsiminde yapılacak olan kömür dağıtımı ve tarımsal faaliyetlere aktardıklarını belirterek bu kapsamda araçlarını yük taşımaya hazırladıklarını ve bakımlarını yapmaya başladıklarını söylüyor. Transit pikabıyla Kurtalan’da taşımacılık yapan Servet Pekedis; “Evden eve şirketler, vinç sektöründe yaşanan teknolojik gelişmeler ve aratan maliyetler Kurtalan’da taşımacılık yapan pikap sahiplerini iş yapamaz hale getirdi.” sözleriyle sitemde bulunarak “Eskiden yük taşıma ucuzdu. Buna paralel olarak araçların bakım, onarım, sigorta ve pul vergisi gibi giderleri de uygundu. Şuan artık her şey pahalı bazen günlerce kontak çalıştırmadığımız oluyor. Kontak çalıştırmasak bile emin olun nakliye arabasının durduğu yerde gideri var. Yaz mevsimi boyunca kayda değer oranda iş olmayınca bu giderlerimizi karşılayamayacak noktaya gelmiş bulunmaktayız.” dedi. Nakliye ücretlerinde herkesin akaryakıt fiyatlarına odaklandığını belirten Pekedis, asıl olanın görünmeyen girdi maliyetleri olduğunu ücret belirlemede müşterilerin mutlaka bu hususu göz önünde bulundurması gerektiğini savundu. (Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)
Yaz mevsiminde istenilen düzeyde iş yapamayan nakliyeciler umudu Sonbahar mevsiminde çıkacak olan işlere bağladı.

Kurtalan’da yük taşımacılığı yapan transit pikap sahipleri Sonbahar Mevsiminde yapılacak olan kömür dağıtımı ve tarımsal faaliyetlere umudu bağlamış durumda.

Yaz mevsiminde beklenen düzeyde iş bulamayan transit nakliye aracı sahipleri artan maliyetler nedeniyle zorlu bir süreç geçirdiklerini umutlarını Sonbahar Mevsiminde yapılacak olan kömür dağıtımı ve tarımsal faaliyetlere aktardıklarını belirterek bu kapsamda araçlarını yük taşımaya hazırladıklarını ve bakımlarını yapmaya başladıklarını söylüyor.

Transit pikabıyla Kurtalan’da taşımacılık yapan Servet Pekedis; “Evden eve şirketler, vinç sektöründe yaşanan teknolojik gelişmeler ve aratan maliyetler Kurtalan’da taşımacılık yapan pikap sahiplerini iş yapamaz hale getirdi.” sözleriyle sitemde bulunarak “Eskiden yük taşıma ucuzdu. Buna paralel olarak araçların bakım, onarım, sigorta ve pul vergisi gibi giderleri de uygundu. Şuan artık her şey pahalı bazen günlerce kontak çalıştırmadığımız oluyor. Kontak çalıştırmasak bile emin olun nakliye arabasının durduğu yerde gideri var. Yaz mevsimi boyunca kayda değer oranda iş olmayınca bu giderlerimizi karşılayamayacak noktaya gelmiş bulunmaktayız.” dedi.

Nakliye ücretlerinde herkesin akaryakıt fiyatlarına odaklandığını belirten Pekedis, asıl olanın görünmeyen girdi maliyetleri olduğunu ücret belirlemede müşterilerin mutlaka bu hususu göz önünde bulundurması gerektiğini savundu.

(Ahmet Şinasi KILIÇASLAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.