Narin'in Babası Arif Güran: "O Adam Canidir"

Güncel 01.10.2024 - 13:44, Güncelleme: 01.10.2024 - 13:44 2029 kez okundu.
 

Narin'in Babası Arif Güran: "O Adam Canidir"

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti ile ilgili soruşturma devam ederken, acılı baba Arif Güran, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Henüz katil ya da katillerin kim olduğu netleşmese de baba Güran, şüphelendiği ismi açıkladı.
Baba Güran, "Nevzat Bahtiyar’ın oğlu tarafından kullanılan kırmızı arabanın olay günü köyde olmadığını" belirterek, “Nevzat’tan başka kimse olamaz, o adam canidir” dedi. 42 Gün Geçmesine Rağmen Katil Bulunamadı Bağlar ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma, olayın üzerinden 42 gün geçmesine rağmen devam ediyor. Soruşturma sürecinde, baba Arif Güran ve ailesinden 12 kişi gözaltına alınmış, ancak baba Güran daha sonra serbest bırakılmıştı. Baba Güran, Canlı Yayında Konuştu Narin’in babası Arif Güran, eşi Yüksel Güran ve oğlu Enes Güran’ın tutuklanmasının ardından ilk kez bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. Güran, "Köyde herkes kör oldu, kimse kızımın kaybolduğunu görmedi. Eğer bir suçları varsa devlet cezalarını verecek" ifadelerini kullandı. Kırmızı Araba Detayı Baba Güran, şüphelendiği kişi olarak Nevzat Bahtiyar’ı işaret etti ve kırmızı arabaya dikkat çekti. Güran, "Nevzat’ın arabası o gün köyde değildi, arabayı kim getirdi?" diye sordu. Ayrıca, Nevzat’ın her akşam yanına gelip oturduğunu belirterek, "O adam canidir, yapan da saklayan da o. Benim kızımı o arabaya koydu" dedi. "Gerçek Ortaya Çıkacak" Soruşturmanın devam ettiğini vurgulayan baba Güran, “Devlet, bu olayın gerçeklerini çıkaracak. Şu anda devlet durmamış, devam ediyor” diye ekledi. Soruşturma sürerken, kamuoyu Narin’in katilinin kim olduğunun bir an önce ortaya çıkmasını bekliyor.   (Haber Merkezi)
Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayeti ile ilgili soruşturma devam ederken, acılı baba Arif Güran, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Henüz katil ya da katillerin kim olduğu netleşmese de baba Güran, şüphelendiği ismi açıkladı.

Baba Güran, "Nevzat Bahtiyar’ın oğlu tarafından kullanılan kırmızı arabanın olay günü köyde olmadığını" belirterek, “Nevzat’tan başka kimse olamaz, o adam canidir” dedi.

42 Gün Geçmesine Rağmen Katil Bulunamadı

Bağlar ilçesine bağlı Tavşanlı köyünde kaybolduktan 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturma, olayın üzerinden 42 gün geçmesine rağmen devam ediyor. Soruşturma sürecinde, baba Arif Güran ve ailesinden 12 kişi gözaltına alınmış, ancak baba Güran daha sonra serbest bırakılmıştı.

Baba Güran, Canlı Yayında Konuştu

Narin’in babası Arif Güran, eşi Yüksel Güran ve oğlu Enes Güran’ın tutuklanmasının ardından ilk kez bir canlı yayında açıklamalarda bulundu. Güran, "Köyde herkes kör oldu, kimse kızımın kaybolduğunu görmedi. Eğer bir suçları varsa devlet cezalarını verecek" ifadelerini kullandı.

Kırmızı Araba Detayı

Baba Güran, şüphelendiği kişi olarak Nevzat Bahtiyar’ı işaret etti ve kırmızı arabaya dikkat çekti. Güran, "Nevzat’ın arabası o gün köyde değildi, arabayı kim getirdi?" diye sordu. Ayrıca, Nevzat’ın her akşam yanına gelip oturduğunu belirterek, "O adam canidir, yapan da saklayan da o. Benim kızımı o arabaya koydu" dedi.

"Gerçek Ortaya Çıkacak"

Soruşturmanın devam ettiğini vurgulayan baba Güran, “Devlet, bu olayın gerçeklerini çıkaracak. Şu anda devlet durmamış, devam ediyor” diye ekledi.

Soruşturma sürerken, kamuoyu Narin’in katilinin kim olduğunun bir an önce ortaya çıkmasını bekliyor.

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.