Norveç’in Ünlü Boya Markası Kurtalan’da Bayilik Açtı

Siirt 01.10.2024 - 15:01, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:01 738 kez okundu.
 

Norveç’in Ünlü Boya Markası Kurtalan’da Bayilik Açtı

Norveç'in dünyaca ünlü iç ve dış cephe boya markası Jotun, Kurtalan’da yeni bayiliğini açtı.
Sümer Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete giren Jotun Boya Kurtalan bayiliği, sağlamlık ve uzun ömürlülükte kendini kanıtlamış ürünleriyle ilçe halkına hizmet verecek. Bayiliği üstlenen Tevfik Macit, Jotun markasının kalite ve dayanıklılık konusundaki ününe vurgu yaparak, "Kurtalanlı hemşerilerimize Jotun boya markasıyla hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Ev dekorasyonunda çeşitli renk ve seçenekler sunan Jotun'un iç ve dış cephe boyaları, hem estetik hem de dayanıklı yapılarıyla yıllarca kullanılabilecek nitelikte." dedi. Macit, Jotun Boya’nın kurumsal kimliğine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu bayiliği ilçemizde en iyi şekilde yürüteceğiz. Daha önce Batman’a giderek Jotun ürünlerini almak zorunda kalan Kurtalanlılar, artık boya ihtiyaçlarını ilçemizden karşılayabilecek. İç ve dış cephe boya tercihinde bulunan müşterilerimize, fiyatlarımızı görmeden karar vermemelerini öneriyoruz. Yeni bayiliğimizin Kurtalan halkına hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı. Açılışı yapılan Jotun Boya bayiliği, Kurtalanlılara kaliteli ve uzun ömürlü boya seçenekleri sunarak, ilçede ev dekorasyonu ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.   (Abdulaziz ÖZCAN)
Norveç'in dünyaca ünlü iç ve dış cephe boya markası Jotun, Kurtalan’da yeni bayiliğini açtı.

Sümer Mahallesi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete giren Jotun Boya Kurtalan bayiliği, sağlamlık ve uzun ömürlülükte kendini kanıtlamış ürünleriyle ilçe halkına hizmet verecek.

Bayiliği üstlenen Tevfik Macit, Jotun markasının kalite ve dayanıklılık konusundaki ününe vurgu yaparak, "Kurtalanlı hemşerilerimize Jotun boya markasıyla hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Ev dekorasyonunda çeşitli renk ve seçenekler sunan Jotun'un iç ve dış cephe boyaları, hem estetik hem de dayanıklı yapılarıyla yıllarca kullanılabilecek nitelikte." dedi.

Macit, Jotun Boya’nın kurumsal kimliğine büyük önem verdiklerini belirterek, "Bu bayiliği ilçemizde en iyi şekilde yürüteceğiz. Daha önce Batman’a giderek Jotun ürünlerini almak zorunda kalan Kurtalanlılar, artık boya ihtiyaçlarını ilçemizden karşılayabilecek. İç ve dış cephe boya tercihinde bulunan müşterilerimize, fiyatlarımızı görmeden karar vermemelerini öneriyoruz. Yeni bayiliğimizin Kurtalan halkına hayırlı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Açılışı yapılan Jotun Boya bayiliği, Kurtalanlılara kaliteli ve uzun ömürlü boya seçenekleri sunarak, ilçede ev dekorasyonu ve inşaat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.