Nurdağı'nda 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi

Güncel (AA) - Anadolu Ajansı | 20.04.2024 - 16:30, Güncelleme: 20.04.2024 - 16:12 1647 kez okundu.
 

Nurdağı'nda 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı.Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce yürütülen "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında çiftçilere verilen destekler sürüyor.Bu kapsamda bölgede üretim yapan 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi.Törene, Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Deme ile çiftçiler katıldı.​​​​​​​

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğünce yürütülen "Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi" kapsamında çiftçilere verilen destekler sürüyor.

Bu kapsamda bölgede üretim yapan 67 üreticiye 12 ton yer fıstığı tohumu desteği verildi.

Törene, Nurdağı Kaymakamı İsmail Alsancak, Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Nihat Deme ile çiftçiler katıldı.

​​​​​​​

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.