Parktaki yürüyüş yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı

Kurtalan 03.10.2023 - 18:04, Güncelleme: 03.10.2023 - 18:04 27752+ kez okundu.
 

Parktaki yürüyüş yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı

Kurtalan’ın oksijen deposu olan 15 Temmuz Demokrasi Parkındaki yürüyüş yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı.
Yapılan çalışmayla parkın içindeki yürüyüş yollarında meydana gelen çöküntü ve deformeler onarılırken park görevlisi Mesut Kaplan, “Onarım çalışmasıyla park içindeki yürüyüş yollarını onarıyoruz. Yürüyüş yollarının bazı bölümlerinde dış etkenlerden dolayı çöküntüler ve çukurlaşmalar meydana gelmiş durumda bu bölümlerde zemin tesviyesi yaparak gerekli onarımı yapıyoruz.” dedi. Kaplan yapılan çalışmadan sonra yürüyüş yollarındaki çukurlaşma ve çöküntülerin oluşturduğu düşme tehlikesinin de ortadan kalkacağına işaret ederek “Parkımızın gerek temizliği gerek onarım ve bakımlarını aksatmadan yapıyoruz. Çünkü bu parkın Kurtalan’ın en önemli alanlarının başında geldiğinin farkındayız. Halkımızın ortak kullanım alanı olan bu parkın görüntüsüyle daha güzel, yapısıyla daha kullanışlı hale gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kurtalan’ın oksijen deposu olan 15 Temmuz Demokrasi Parkındaki yürüyüş yollarında bakım ve onarım çalışması yapıldı.

Yapılan çalışmayla parkın içindeki yürüyüş yollarında meydana gelen çöküntü ve deformeler onarılırken park görevlisi Mesut Kaplan, “Onarım çalışmasıyla park içindeki yürüyüş yollarını onarıyoruz. Yürüyüş yollarının bazı bölümlerinde dış etkenlerden dolayı çöküntüler ve çukurlaşmalar meydana gelmiş durumda bu bölümlerde zemin tesviyesi yaparak gerekli onarımı yapıyoruz.” dedi.

Kaplan yapılan çalışmadan sonra yürüyüş yollarındaki çukurlaşma ve çöküntülerin oluşturduğu düşme tehlikesinin de ortadan kalkacağına işaret ederek “Parkımızın gerek temizliği gerek onarım ve bakımlarını aksatmadan yapıyoruz. Çünkü bu parkın Kurtalan’ın en önemli alanlarının başında geldiğinin farkındayız. Halkımızın ortak kullanım alanı olan bu parkın görüntüsüyle daha güzel, yapısıyla daha kullanışlı hale gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.” ifadelerini kullandı.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.