Polat’tan LGS Sınavına yönelik açıklama

Kurtalan 02.06.2024 - 21:25, Güncelleme: 02.06.2024 - 21:26 8273+ kez okundu.
 

Polat’tan LGS Sınavına yönelik açıklama

Türkiye geneli 8’inci sınıflara yönelik gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Kurtalan’da sorunsuz bir şekilde tamamlandı.
Bu gün saat 09.30’da başlayan LGS’nin ilk oturumu saat 10.45’te tamamlanırken ikinci oturum ise saat 11.30’da başlayıp 12.50’de tamamlandı. Gerçekleşen LGS oturumlarında öğrencilere toplam 90 çoktan seçmeli soru yöneltildi. Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, Türkiye geneli 8’inci sınıflara yönelik gerçekleştirilen LGS sınavının Kurtalan’da sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirterek “Bugün Türkiye geneli gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavına ilçemizden 1013 öğrenci katıldı. 5 okul 53 sınav salonunda gerçekleştirilen sınavda köylerde ikamet eden öğrencilerimizi taşıma suretiyle sınav merkezlerine ulaştırdık.” dedi. Sınav süresi içerisince okulların giriş ve çıkışlarında polis ekipleri tarafından güvenlik tedbirlerinin sağlandığına vurgu yapan Polat, vatandaşlarında sınav binalarının çevresinde dikkat dağıtıcı eylemlerden uzak durduğunu ve yapılan uyarıları dikkate aldığını ifade etti. Polat, gerçekleştirilen LGS sınavında görev alan öğretmenlere, güvenlik ve polis ekipleri için teşekkür mesajı yayımlarken öğrencilere ise başarılar diledi.  Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat’ın LGS sınavına yönelik yayımladığı mesaj şu şekilde “Türkiye geneli 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı ilçemizde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerini bir üst eğitim kademesi olan liselere geçiş yapmaları amacıyla gerçekleştirilen LGS sınavında öğrencilerimiz büyük bir gayret gösterdi. Sınav binalarında görev alan öğretmenlerimiz ve polis ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde sınavı başarılı bir şekilde tamamladık. İlçede yaşayan vatandaşlarımız sınav süresi içerisinde öğrencilerin dikkatini dağıtacak eylemlerden uzak durduğunu ve sınavın mümkün oldukça sesiz bir ortamda gerçekleştiğini gözlemledik. Bu bağlamda geleceğimiz olan öğrencilerimize başarılar dilerken sınav görevlisi öğretmenlerimize, polis ve diğer güvenlik ekiplerimize ve birde duyarlılık gösterdikleri için vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”   (Abdulaziz ÖZCAN)
Türkiye geneli 8’inci sınıflara yönelik gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Kurtalan’da sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Bu gün saat 09.30’da başlayan LGS’nin ilk oturumu saat 10.45’te tamamlanırken ikinci oturum ise saat 11.30’da başlayıp 12.50’de tamamlandı.

Gerçekleşen LGS oturumlarında öğrencilere toplam 90 çoktan seçmeli soru yöneltildi.

Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat, Türkiye geneli 8’inci sınıflara yönelik gerçekleştirilen LGS sınavının Kurtalan’da sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirterek “Bugün Türkiye geneli gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavına ilçemizden 1013 öğrenci katıldı. 5 okul 53 sınav salonunda gerçekleştirilen sınavda köylerde ikamet eden öğrencilerimizi taşıma suretiyle sınav merkezlerine ulaştırdık.” dedi.

Sınav süresi içerisince okulların giriş ve çıkışlarında polis ekipleri tarafından güvenlik tedbirlerinin sağlandığına vurgu yapan Polat, vatandaşlarında sınav binalarının çevresinde dikkat dağıtıcı eylemlerden uzak durduğunu ve yapılan uyarıları dikkate aldığını ifade etti.

Polat, gerçekleştirilen LGS sınavında görev alan öğretmenlere, güvenlik ve polis ekipleri için teşekkür mesajı yayımlarken öğrencilere ise başarılar diledi.

 Kurtalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysel Polat’ın LGS sınavına yönelik yayımladığı mesaj şu şekilde

“Türkiye geneli 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı ilçemizde sorunsuz bir şekilde tamamlandı. Ortaokul 8’inci sınıf öğrencilerini bir üst eğitim kademesi olan liselere geçiş yapmaları amacıyla gerçekleştirilen LGS sınavında öğrencilerimiz büyük bir gayret gösterdi. Sınav binalarında görev alan öğretmenlerimiz ve polis ekiplerimizin özverili çalışmaları neticesinde sınavı başarılı bir şekilde tamamladık. İlçede yaşayan vatandaşlarımız sınav süresi içerisinde öğrencilerin dikkatini dağıtacak eylemlerden uzak durduğunu ve sınavın mümkün oldukça sesiz bir ortamda gerçekleştiğini gözlemledik. Bu bağlamda geleceğimiz olan öğrencilerimize başarılar dilerken sınav görevlisi öğretmenlerimize, polis ve diğer güvenlik ekiplerimize ve birde duyarlılık gösterdikleri için vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.”

 

(Abdulaziz ÖZCAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.