RESMİ İLANDIR

RESMİ İLANLAR 22.07.2024 - 00:00 2392+ kez okundu.
 

RESMİ İLANDIR

BAYKAN BELEDİYE BAŞKANLIĞl'NDAN DUYURU
Belediyemize ait 15 adet Ticari Taksi Plakasının her birinin 15.000,00.- TL. Muhammen bedel üzerinden 30/07/2024 saat 14 :00 başlayacak olup, 2886 Sayılı D.İ.K.'nun 45'nci maddesine göre açık teklifusulü  ile bu konuda düzenlenenşartname  doğrultusunda satışları yapılacaktır. İSTEKLİLERDEN İSTENİLECEK ŞARTLAR;   Şartname 100 TL. karşılığında Yazı İşleri Müdürlüğünden temin edilecektir. İhale yapılmaması  halinde  bile şartname bedeli iade edilmeyecektir. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi. Belediyemize borcunun olmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden onaylı    yazı. Son 1 (Bir) yıl içerisinde Siirt Baykan merkezde ikamet ettiğini belirtir Yerleşim Yeri Belgesi. 5- İsteklinin kullanacağı araçta Baykan Belediyesi T Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 21/d Maddesinde tarifedilen "Taksi araçlarının model yaş sınırı en fazla 1 O yıllık olacaktır." Şartı aranacak olup, araçlar 0-1 O yaşından büyük olmayacaktır. Geçici Teminat Dekontu. Başvurular bizzat veya Noter tasdikli Vekaletname ile olacaktır, Posta yoluyla yapılan başvurular kabul  edilmeyecektir. Şartname alındı makbuzu. Şirketler için yolcu taşıma işini yaptıklarına yönelik şirket sicil gazetesi ve kayıtlı oldukları Odadan alınmış faalolduklarına yönelikson 1 (Bir) yıllık odakaydı.(Aslı veya noter onaylı). 10- İsteklinin gerçek kişi olması halinde 2024 yılı içerisinde alınmış ve Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 12/c Maddesi'nin son paragrafında tarif edilen suçlardan sabıkalı olmadığını belirtir "Adli Sicil Kayıt Belgesi" aslı.(TürkCeza Kanununun 103,104, 109,188,190,191,  227ve 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 35 İnci maddelerindeki ve TerörleMücadele Kanunundaki suçlardan affa uğramış olsa bile hüküm giymemiş olmak). Başvurucu şirket ise Şirket ortakları ve temsilde yetkilinin" Adli Sicil Kayıt Belgesi" aslı. 11- En az B Sürücüveya üstü belgesine sahipolmak. 12- Şirketler için Noter onaylı imza sürgüsü aslı. 13- İhaleye katılacak olan her talep sahibi en fazla 1 adet TP lakası kullanım hakkı için talepte bulunabilir. iki veya daha fazla plaka ihalesine giremezler. 14- İhaleye katılacak olan Şirketler de sadece tek l adet T Plakası kullanım hakkı için talepte bulunabilirler. iki veya daha fazla plaka ihalesine giremezler. 15-l adet T Plaka (Taksi Plakası) satışı kullanım hakkı için her türlü harç, vergi, resim sözleşme giderleri ile noter masrafları ihaleyi alan kişiye aittir. 16- T Plaka (Taksi Plakası) tahsisi yapılan kişilerin söz konusu plakaları Ihale tarihinden itibaren 6 (altı ) ay içinde kullanmaları, şayet bu süre içinde tahsisi yapılan plaka kullanım hakkı kullanılmaz ise plaka tahsisi iptal edilerek Belediyeye yatırılan tahsis bedeli irat kaydedilecektir. 17-Şartname 30/07/2024 saat 14:00 da sonra verilmeyecektir. 18- Encümen  ihaleyi  yapıp/yapmamakta serbesttir.
BAYKAN BELEDİYE BAŞKANLIĞl'NDAN DUYURU

Belediyemize ait 15 adet Ticari Taksi Plakasının her birinin 15.000,00.- TL. Muhammen bedel üzerinden 30/07/2024 saat 14 :00 başlayacak olup, 2886 Sayılı D.İ.K.'nun 45'nci maddesine göre açık teklifusulü  ile bu konuda düzenlenenşartname  doğrultusunda satışları yapılacaktır.

İSTEKLİLERDEN İSTENİLECEK ŞARTLAR;
 
Şartname 100 TL. karşılığında Yazı İşleri Müdürlüğünden temin edilecektir. İhale yapılmaması  halinde  bile şartname bedeli iade edilmeyecektir.
Nüfus Cüzdanı Fotokopisi.
Belediyemize borcunun olmadığına dair Mali Hizmetler Müdürlüğünden onaylı    yazı.
Son 1 (Bir) yıl içerisinde Siirt Baykan merkezde ikamet ettiğini belirtir Yerleşim Yeri Belgesi. 5- İsteklinin kullanacağı araçta Baykan Belediyesi T Ticari Taksi İşletme Yönetmeliğinin 21/d Maddesinde tarifedilen "Taksi araçlarının model yaş sınırı en fazla 1 O yıllık olacaktır." Şartı
aranacak olup, araçlar 0-1 O yaşından büyük olmayacaktır.
Geçici Teminat Dekontu.
Başvurular bizzat veya Noter tasdikli Vekaletname ile olacaktır, Posta yoluyla yapılan başvurular kabul  edilmeyecektir.
Şartname alındı makbuzu.
Şirketler için yolcu taşıma işini yaptıklarına yönelik şirket sicil gazetesi ve kayıtlı oldukları Odadan alınmış faalolduklarına yönelikson 1 (Bir) yıllık odakaydı.(Aslı veya noter onaylı).
10- İsteklinin gerçek kişi olması halinde 2024 yılı içerisinde alınmış ve Karayolu Taşıma Yönetmeliğinin 12/c Maddesi'nin son paragrafında tarif edilen suçlardan sabıkalı olmadığını belirtir "Adli Sicil Kayıt Belgesi" aslı.(TürkCeza Kanununun 103,104, 109,188,190,191,  227ve 5326 sayılı Kabahatler Kanununun 35 İnci maddelerindeki ve TerörleMücadele Kanunundaki suçlardan affa uğramış olsa bile hüküm giymemiş olmak). Başvurucu şirket ise Şirket ortakları ve temsilde yetkilinin" Adli Sicil Kayıt Belgesi" aslı.
11- En az B Sürücüveya üstü belgesine sahipolmak. 12- Şirketler için Noter onaylı imza sürgüsü aslı.
13- İhaleye katılacak olan her talep sahibi en fazla 1 adet TP lakası kullanım hakkı için talepte bulunabilir. iki veya daha fazla plaka ihalesine giremezler.
14- İhaleye katılacak olan Şirketler de sadece tek l adet T Plakası kullanım hakkı için talepte bulunabilirler. iki veya daha fazla plaka ihalesine giremezler.
15-l adet T Plaka (Taksi Plakası) satışı kullanım hakkı için her türlü harç, vergi, resim sözleşme giderleri ile noter masrafları ihaleyi alan kişiye aittir.
16- T Plaka (Taksi Plakası) tahsisi yapılan kişilerin söz konusu plakaları Ihale tarihinden itibaren 6 (altı ) ay içinde kullanmaları, şayet bu süre içinde tahsisi yapılan plaka kullanım hakkı kullanılmaz ise plaka tahsisi iptal edilerek Belediyeye yatırılan tahsis bedeli irat kaydedilecektir.
17-Şartname 30/07/2024 saat 14:00 da sonra verilmeyecektir.
18- Encümen  ihaleyi  yapıp/yapmamakta serbesttir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.