Şanlıurfaspor, Kocaelispor deplasmanından puanla ayrılmak istiyor

Spor (AA) - Anadolu Ajansı | 27.09.2024 - 12:00, Güncelleme: 27.09.2024 - 11:58 525 kez okundu.
 

Şanlıurfaspor, Kocaelispor deplasmanından puanla ayrılmak istiyor

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki son 2 karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.Bu hafta zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti:"Hatalarımızdan ders çıkararak önümüze bakmak istiyoruz. İlk deplasman puanı ya da puanlarımız için mücadele edeceğiz. Bireysel ve oyun sistemi hatalarına düşüyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için gayret edeceğiz. Son oynadığımız Fatih Karagümrük maçında hakem hataları nedeniyle çok acı çektik. Hiç bir şekilde oyunumuzdan taviz vermeyeceğiz. İyi mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Futbolcularımın elinden gelenin en iyisini yapacağına inancım tam."

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında 30 Eylül Pazartesi günü deplasmanda Kocaelispor ile yapacakları maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Sözeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligdeki son 2 karşılaşmalarından mağlubiyetle ayrıldıklarını ifade etti.

Bu hafta zorlu bir deplasman maçına çıkacaklarını vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti:

"Hatalarımızdan ders çıkararak önümüze bakmak istiyoruz. İlk deplasman puanı ya da puanlarımız için mücadele edeceğiz. Bireysel ve oyun sistemi hatalarına düşüyoruz. Hatalarımızı en aza indirmek için gayret edeceğiz. Son oynadığımız Fatih Karagümrük maçında hakem hataları nedeniyle çok acı çektik. Hiç bir şekilde oyunumuzdan taviz vermeyeceğiz. İyi mücadelemizi sürdürmek istiyoruz. Futbolcularımın elinden gelenin en iyisini yapacağına inancım tam."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.