Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş'tan Adana'da Önemli Ziyaretler

Siirt 09.08.2024 - 11:24, Güncelleme: 09.08.2024 - 11:24 2015+ kez okundu.
 

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş'tan Adana'da Önemli Ziyaretler

Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, Adana'da bir dizi temaslarda bulunarak, önemli görüşmeler gerçekleştirdi.
İlk olarak Çukurova Belediye Başkanı Sayın Emrah Kozay'ı makamında ziyaret eden Alağaş, belediyeler arasındaki iş birliği ve deneyim paylaşımı konularında verimli görüşmeler yaptı. Görüşmelerin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’ı da ziyaret eden Alağaş, burada da benzer konuları ele aldı. Ziyaretler sırasında, belediyeler arasında karşılıklı iş birliği ve tecrübelerin paylaşılması üzerinde duruldu. Siirt Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ziyaretimiz sırasında, belediyelerimiz arasında iş birliği yapma ve deneyimleri paylaşma konularını görüştük. Kendilerinin samimi ve içten ev sahipliği için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı. (Haber Merkezi)
Siirt Belediye Eş Başkanı Sofya Alağaş, Adana'da bir dizi temaslarda bulunarak, önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

İlk olarak Çukurova Belediye Başkanı Sayın Emrah Kozay'ı makamında ziyaret eden Alağaş, belediyeler arasındaki iş birliği ve deneyim paylaşımı konularında verimli görüşmeler yaptı.

Görüşmelerin ardından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar’ı da ziyaret eden Alağaş, burada da benzer konuları ele aldı. Ziyaretler sırasında, belediyeler arasında karşılıklı iş birliği ve tecrübelerin paylaşılması üzerinde duruldu.

Siirt Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ziyaretimiz sırasında, belediyelerimiz arasında iş birliği yapma ve deneyimleri paylaşma konularını görüştük. Kendilerinin samimi ve içten ev sahipliği için teşekkür ederiz." ifadeleri yer aldı.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.