Siirt İl Özel İdaresi BAL Ligi’ne Katılma Hakkını Kaybetti

Siirt 09.08.2024 - 19:38, Güncelleme: 09.08.2024 - 19:42 3441+ kez okundu.
 

Siirt İl Özel İdaresi BAL Ligi’ne Katılma Hakkını Kaybetti

Maddi zorluklar nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’e katılım ücretini ödeyemeyen Siirt İl Özel İdaresi Spor, ligde oynama hakkını kaybetti.
Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle tarihi bir dönüm noktasına geldi. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'de mücadele eden kulüp, sezon sonunda ligden düşerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) katılma hakkı kazanmıştı. Ancak, kulüp, BAL'a katılım ücreti olan bedeli ödeyemediği için bu hakkını kaybetti. Kulüp, geçtiğimiz sezonki kötü performansının ardından, ligden düşmesiyle ekonomik olarak büyük bir çıkmaza girdi. Bu süreçte, maddi zorluklarla boğuşan yönetim, BAL'a katılım ücretini ödeyemeyeceği sinyalini daha önce vermişti. Endişeler gerçek oldu ve Siirt İl Özel İdaresi Spor, katılım ücretini yatırmayarak Bölgesel Amatör Lig'de oynama şansını kaybetti. Bu gelişme, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü'nün geleceğini belirsiz bir duruma sokarken, Siirt ilinin diğer temsilcisi Kurtalanspor için yeni bir kapı araladı. Kurtalanspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor'un BAL'a katılmaması sonucu Ziraat Türkiye Kupası'na katılma hakkı kazandı. (Abdulaziz ÖZCAN)  
Maddi zorluklar nedeniyle Bölgesel Amatör Lig’e katılım ücretini ödeyemeyen Siirt İl Özel İdaresi Spor, ligde oynama hakkını kaybetti.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü, yaşadığı maddi sıkıntılar nedeniyle tarihi bir dönüm noktasına geldi. Geçtiğimiz sezon TFF 3. Lig'de mücadele eden kulüp, sezon sonunda ligden düşerek Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) katılma hakkı kazanmıştı. Ancak, kulüp, BAL'a katılım ücreti olan bedeli ödeyemediği için bu hakkını kaybetti.

Kulüp, geçtiğimiz sezonki kötü performansının ardından, ligden düşmesiyle ekonomik olarak büyük bir çıkmaza girdi. Bu süreçte, maddi zorluklarla boğuşan yönetim, BAL'a katılım ücretini ödeyemeyeceği sinyalini daha önce vermişti. Endişeler gerçek oldu ve Siirt İl Özel İdaresi Spor, katılım ücretini yatırmayarak Bölgesel Amatör Lig'de oynama şansını kaybetti.

Bu gelişme, Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü'nün geleceğini belirsiz bir duruma sokarken, Siirt ilinin diğer temsilcisi Kurtalanspor için yeni bir kapı araladı.

Kurtalanspor, Siirt İl Özel İdaresi Spor'un BAL'a katılmaması sonucu Ziraat Türkiye Kupası'na katılma hakkı kazandı.

(Abdulaziz ÖZCAN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.