Siirt Valisi Kızılkaya, gazetecilerle bir araya geldi

Güncel 28.08.2023 - 16:30, Güncelleme: 28.08.2023 - 16:53 1696+ kez okundu.
 

Siirt Valisi Kızılkaya, gazetecilerle bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, basın mensuplarıyla buluştu.
Kızılkaya, Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, gazetecilerle tanıştı, Siirt ile ilgili izlenimlerini aktardı. Siirt'in onuncu görev yeri olduğunu dile getirin Kızılkaya, her bölgesi birbirinden güzel olan Türkiye'nin kadim şehri Siirt'te bulunmaktan, hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kızılkaya, gençlerin beklentilerini karşılamak için tarım ve sanayi yatırımlarına ağırlık vereceklerini kaydetti. (AA)
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Kemal Kızılkaya, basın mensuplarıyla buluştu.

Kızılkaya, Kızlar Tepesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen programda, gazetecilerle tanıştı, Siirt ile ilgili izlenimlerini aktardı.

Siirt'in onuncu görev yeri olduğunu dile getirin Kızılkaya, her bölgesi birbirinden güzel olan Türkiye'nin kadim şehri Siirt'te bulunmaktan, hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Kızılkaya, gençlerin beklentilerini karşılamak için tarım ve sanayi yatırımlarına ağırlık vereceklerini kaydetti.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.