Siirt ve ilçelerinde TYP kapsamında alınacak 8 geçici personel için kura tarihi belli oldu

Siirt 20.09.2023 - 00:03, Güncelleme: 20.09.2023 - 00:03 2895+ kez okundu.
 

Siirt ve ilçelerinde TYP kapsamında alınacak 8 geçici personel için kura tarihi belli oldu

Kültür ve Turizm Siirt İl Müdürlüğü’ne alınacak geçici 8 personel için kura tarihi belli oldu.
Siirt İŞKUR Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada alınacak 8 personelin noter huzurunda çekilecek kura ile belirleneceği bildirildi. Açıklamada, “Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince ‘‘Toplum Yararına Programlar’’ kapsamında 8 işçi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı il ve ilçe halk kütüphanelerinde çalıştırılmak üzere (Merkez 3 kişi, Kurtalan 1 kişi, Şirvan 1 kişi, Eruh 1 kişi, Baykan 1 kişi, Pervari 1 kişi) müracaat eden toplam 433 kişi arasında Siirt 1. Noterliği tarafından 22.09.2023 tarihinde Saat 14.00'te İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda kura çekimi yapılacaktır.” denildi. (Mehmet Sadık AKSOY)
Kültür ve Turizm Siirt İl Müdürlüğü’ne alınacak geçici 8 personel için kura tarihi belli oldu.

Siirt İŞKUR Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada alınacak 8 personelin noter huzurunda çekilecek kura ile belirleneceği bildirildi.

Açıklamada,

“Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereğince ‘‘Toplum Yararına Programlar’’ kapsamında 8 işçi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı il ve ilçe halk kütüphanelerinde çalıştırılmak üzere (Merkez 3 kişi, Kurtalan 1 kişi, Şirvan 1 kişi, Eruh 1 kişi, Baykan 1 kişi, Pervari 1 kişi) müracaat eden toplam 433 kişi arasında Siirt 1. Noterliği tarafından 22.09.2023 tarihinde Saat 14.00'te İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda kura çekimi yapılacaktır.” denildi.

(Mehmet Sadık AKSOY)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.