Siirt’in Eruh İlçesinde Diyanet Gençlik Merkezi Açıldı

Siirt 09.08.2024 - 15:37, Güncelleme: 09.08.2024 - 15:37 2279+ kez okundu.
 

Siirt’in Eruh İlçesinde Diyanet Gençlik Merkezi Açıldı

Siirt’in Eruh ilçesinde Sarıgül Camii Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.
Düzenlenen törene Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve daire müdürleri katıldı. Açılışta konuşan Vali Kızılkaya, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak bu projenin hayırlı olmasını dileyerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. Kızılkaya, "Gençlik Merkezi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerine katkı sunacaktır. Gençlerimizin her daim yanındayız" dedi. Törenin ardından Vali Kızılkaya ve beraberindekiler, Eruh’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini ve sorunlarını dinledi. (Haber Merkezi)
Siirt’in Eruh ilçesinde Sarıgül Camii Diyanet Gençlik Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Necmettin Öztürk ve daire müdürleri katıldı.

Açılışta konuşan Vali Kızılkaya, gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlayacak bu projenin hayırlı olmasını dileyerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Kızılkaya, "Gençlik Merkezi, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlı olarak yetişmelerine katkı sunacaktır. Gençlerimizin her daim yanındayız" dedi.

Törenin ardından Vali Kızılkaya ve beraberindekiler, Eruh’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, taleplerini ve sorunlarını dinledi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.