Siirt'te Cinayet!

Siirt 01.08.2024 - 19:31, Güncelleme: 01.08.2024 - 19:31 3271+ kez okundu.
 

Siirt'te Cinayet!

Siirt'in Ülkü Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, 5 çocuk annesi S.K., eski eşi İ.K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, dün gece saatlerinde gerçekleşti.
İddiaya göre, S.K.'nın evine gelen eski eşi İ.K. ile arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K., yanında getirdiği bıçakla eski eşini yaraladı. Ardından, aynı bıçakla kendine zarar veren İ.K., olay yerinde ağır yaralandı. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede S.K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. İ.K. ise ağır yaralı olarak Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yetkililer, olayın nedenini ve detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. (Haber Merkezi)
Siirt'in Ülkü Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda, 5 çocuk annesi S.K., eski eşi İ.K. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay, dün gece saatlerinde gerçekleşti.

İddiaya göre, S.K.'nın evine gelen eski eşi İ.K. ile arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İ.K., yanında getirdiği bıçakla eski eşini yaraladı. Ardından, aynı bıçakla kendine zarar veren İ.K., olay yerinde ağır yaralandı.

Komşuların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede S.K.'nın hayatını kaybettiği belirlendi. İ.K. ise ağır yaralı olarak Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yetkililer, olayın nedenini ve detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.