Siirt'te okul servis sürücülerine yönelik eğitim semineri verildi

Güncel 01.10.2024 - 15:30, Güncelleme: 01.10.2024 - 16:00 246 kez okundu.
 

Siirt'te okul servis sürücülerine yönelik eğitim semineri verildi

Siirt'te 2024-2025 eğitim yılı için okul servis sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, İl Emniyet Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen eğitime, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sözleşmeli okul servis taşımacılığı yapan okul servis şoförleri ile il merkezinde S plakalı toplam 93 okul servis sürücüsü katıldı. Seminerde, okul servis araçlarında aranan şartlar ve taşımacının yükümlülükleri, trafikte sürüş psikolojisi, trafik güvenliği, okul servis araçları denetimi, trafik adabı, trafik tanzim işaretleri anlatıldı. (AA)
Siirt'te 2024-2025 eğitim yılı için okul servis sürücülerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince, İl Emniyet Müdürlüğü Konferans salonunda düzenlenen eğitime, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile sözleşmeli okul servis taşımacılığı yapan okul servis şoförleri ile il merkezinde S plakalı toplam 93 okul servis sürücüsü katıldı.

Seminerde, okul servis araçlarında aranan şartlar ve taşımacının yükümlülükleri, trafikte sürüş psikolojisi, trafik güvenliği, okul servis araçları denetimi, trafik adabı, trafik tanzim işaretleri anlatıldı.

(AA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.