Siirt’te Sinema Şöleni Başlıyor!

Siirt 11.10.2024 - 17:29, Güncelleme: 11.10.2024 - 17:29 1469 kez okundu.
 

Siirt’te Sinema Şöleni Başlıyor!

Siirt Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle düzenlenen 7. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.
Bu yıl "Özgür Gazze" temasıyla gerçekleştirilecek festival, 15-18 Ekim tarihleri arasında sinemaseverleri bir araya getirecek. Festival kapsamında farklı kategorilerde kısa filmler gösterime sunulacak ve yönetmenler, oyuncular ile sinema dünyasının önemli isimleri Siirt'te buluşacak. Siirt Valiliği'nin açıklamasına göre, etkinlik tüm halka açık olacak ve kültür-sanat şölenine ilgi duyan herkes festivale davet edildi. Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün himayelerinde, Valiliğimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 7. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali, bu yıl 'Özgür Gazze' temasıyla 15-18 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Tüm halkımız davetlidir."   (Haber Merkezi)
Siirt Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün desteğiyle düzenlenen 7. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali için hazırlıkların tamamlandığını duyurdu.

Bu yıl "Özgür Gazze" temasıyla gerçekleştirilecek festival, 15-18 Ekim tarihleri arasında sinemaseverleri bir araya getirecek.

Festival kapsamında farklı kategorilerde kısa filmler gösterime sunulacak ve yönetmenler, oyuncular ile sinema dünyasının önemli isimleri Siirt'te buluşacak. Siirt Valiliği'nin açıklamasına göre, etkinlik tüm halka açık olacak ve kültür-sanat şölenine ilgi duyan herkes festivale davet edildi.

Siirt Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün himayelerinde, Valiliğimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 7. Siirt Uluslararası Kısa Film Festivali, bu yıl 'Özgür Gazze' temasıyla 15-18 Ekim'de sinemaseverlerle buluşacak. Tüm halkımız davetlidir."

 

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.