Siirt'te Trafik Güvenliği İçin Denetimler Hız Kesmiyor

Siirt 10.09.2024 - 10:29, Güncelleme: 10.09.2024 - 10:29 2393 kez okundu.
 

Siirt'te Trafik Güvenliği İçin Denetimler Hız Kesmiyor

Siirt'te motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinin, 2024 yılının Ocak-Ağustos döneminde, bir önceki yıla göre yüzde 70 oranında arttığı açıklandı.
Siirt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla bu denetimlerin yoğun bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi. 2023 yılına kıyasla bu yıl gerçekleştirilen denetimlerde büyük artışların kaydedildiği ifade edildi. Valilik açıklamasında, 2024 yılında kontrol edilen motosiklet sayısının 6814'e ulaştığı ve bu rakamın bir önceki yıla göre yüzde 70'lik bir artış gösterdiği belirtildi. Aynı dönemde düzenlenen cezai işlemlerde de önemli bir yükseliş yaşanarak yüzde 51 oranında artışla toplam 2220 işlem yapıldığı aktarıldı. Trafik kurallarına uymayan sürücülere kesilen cezaların toplam miktarının ise 8.682.945 TL’ye ulaştığı ve bu miktarın yüzde 142 oranında arttığı bildirildi. Siirt Valiliği, bu artışların trafik güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığın bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kentte vatandaşların can güvenliğini korumak ve trafik düzenini sağlamak amacıyla motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinin kesintisiz olarak sürdürüleceği ifade edildi. Denetimlerin, özellikle kurallara uymayan sürücülerin tespit edilmesi ve trafik kazalarının önüne geçilmesi adına önemli bir rol oynadığına dikkat çekilen açıklamada, bu çalışmaların ilerleyen dönemlerde de aynı kararlılıkla devam edeceği belirtildi.   (Siirt Valiliği Basın)
Siirt'te motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinin, 2024 yılının Ocak-Ağustos döneminde, bir önceki yıla göre yüzde 70 oranında arttığı açıklandı.

Siirt Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde trafik güvenliğini sağlamak amacıyla bu denetimlerin yoğun bir şekilde sürdürüldüğü belirtildi. 2023 yılına kıyasla bu yıl gerçekleştirilen denetimlerde büyük artışların kaydedildiği ifade edildi.

Valilik açıklamasında, 2024 yılında kontrol edilen motosiklet sayısının 6814'e ulaştığı ve bu rakamın bir önceki yıla göre yüzde 70'lik bir artış gösterdiği belirtildi. Aynı dönemde düzenlenen cezai işlemlerde de önemli bir yükseliş yaşanarak yüzde 51 oranında artışla toplam 2220 işlem yapıldığı aktarıldı. Trafik kurallarına uymayan sürücülere kesilen cezaların toplam miktarının ise 8.682.945 TL’ye ulaştığı ve bu miktarın yüzde 142 oranında arttığı bildirildi.

Siirt Valiliği, bu artışların trafik güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığın bir göstergesi olduğunu vurguladı. Kentte vatandaşların can güvenliğini korumak ve trafik düzenini sağlamak amacıyla motosiklet ve motorlu bisiklet denetimlerinin kesintisiz olarak sürdürüleceği ifade edildi. Denetimlerin, özellikle kurallara uymayan sürücülerin tespit edilmesi ve trafik kazalarının önüne geçilmesi adına önemli bir rol oynadığına dikkat çekilen açıklamada, bu çalışmaların ilerleyen dönemlerde de aynı kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

 

( Siirt Valiliği Basın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.